Közélet

2014.07.23. 06:52

A hőlégballonosok is bemutatkoznak a klub nyílt napján

Juliálissal egybekötött nyílt napot szervez az Egészségügyi és a Szociális Intézmények Igazgatósága Idősgondozó Szolgálatának Nyitnikék Klubja július 26-án, szombaton Kecskeméten a Széchenyivárosban.

baon.hu

A rendezvény célja: bemutatni, megismertetni a lakossággal az intézmény munkáját, ezzel is lehetőséget teremtve az idős korosztály életminőségének javítására.

Megfelelő időjárás esetén reggel 8 órakor a Margaréta Otthon melletti közterületen a Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon Egyesület hőlégballon bemutatóját lehet megtekinteni. 10 órától, a megnyitót és a köszöntőket követően sokféle színpadi produkció megtekintésére lesz lehetőség, melynek helyszíne Margaréta u. 2. szám melletti parkos közterület.

A programban délelőtt fellép az M. Bodon Pál Állami Zeneiskola Szaxofon Együttese, a Nyitnikék Nyugdíjas Klub, de musical dallamok, a 60-as évek slágerei is felcsendülnek. Ebéd előtt a Kecskeméti Nótások Baráti Köre Egyesület nótaénekeseinek előadását lehet meghallgatni, Farkas Béla és zenekarának kíséretében.

Az ebédet követően 13 óra 30 perctől fellép a Fringe Fesztivál szakmai díjas AfroDZAQM zenekara, előzenekarként a Vien Dans Együttes, továbbá látható lesz kutyabemutató, fellép a Hegedűs Együttes, a Kurázsi Táncműhely néptáncosai, majd a Katona József Színház előadását lehet megtekinteni. A programot a Falloway Táncegyesület bemutatója és közös tánc zárja.
A színpadi produkciók mellett különféle kézműves foglalkozások, játékos programok, adnak lehetőséget a kikapcsolódásra.

Mindezek mellett az egészséget támogató kóstolók, alternatív gyógymódok stb. is megjelennek, melyek segítik az egészség megőrzését, az egészséges életmód népszerűsítését. A műsorvezető: Pölös János. A rendezvény állandó zenésze: Tar Zoltán és Törökfalvi Dávid. A szervezők, a program változtatás jogát fenntartják.

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!