Közélet

2008.04.17. 11:59

GAMF-napok: Főzőcske. De okosan? - Videóval és képgalériával

Amikor odaértünk a GAMF udvarán felállított főzőállványokhoz, fenti kérdés fogalmazódott meg bennünk.

Baon.hu

Sétáltunk, nézelődtünk, ámultunk és bámultunk. Mert az alap hozzávalókon (hús, hagyma, pirospaprika, villáskulcs) túl a járulékos hozzávalók (bár ez fontossága csupán nézőpont kérdése) voltak döntő mennyiségi fölényben. Aztán, amikor láttuk, hogy van, aki vörösbor helyett dobozos sörrel szaftosít, óvatosabbra vettük a figurát.

Aztán a főzőverseny végére kiderül, alaptalan volt a félelmünk. Mind ehető volt, mind el is fogyott. (És aki kidőlt, az is inkább a járulékos hozzávalók túlzásba vitt közvetlen beadagolástól tette azt.).

Szóval mind elfogyott. Erre csupán azért térek ki újra, mert az összes csapatból egyetlen volt, akik Pityu kollégát és engem szíveslátás-vendéglátással invitáltak a bogrács mellé. Jelentem, félkész állapotban meg is kóstolhattam a szaftot, így rögtön győztest is hirdettem. (Nem csak azért, hogy vendéglátóinknál jó pontot szerezzek, persze.) De csak színre, állagra, illatra volt összehasonlítási alapom. Ez volt az első íz, amit ott éreztem. És az utolsó is. Mert mire a busztologatásból visszaértünk, mind elfogyott.

Nézze meg képeinket, videónkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!