Kék hírek, bulvár

2014.04.19. 10:43

Ittasan, jogsi nélkül menekült a rendőrök elől

Nincs jogosítványa, és valószínűleg ittas is volt az a férfi, akit szombaton reggel három rendőrautó üldözött Kiskunhalason.

Zs. D.

Három rendőrautóval üldözték a rendőrök Kiskunhalason azt a férfit, aki nem állt meg autójával, amikor igazoltatni akarták. A járőrök 8 óra 30 perc körül akarták megállítani a férfi kocsiját, a sofőr azonban a gázra lépett és menekülni kezdett az egyenruhások elől.

A járőrök szirénázva a nyomába eredtek, az üldözésbe később bekapcsolódott két másik rendőrautó is. A férfi az 53-as úton menekült, áthajtott a piroson, több közlekedési szabályt is megszegett, majd beállt egy kapubejáróba, ahol a rendőrök elfogták.

Az intézkedés során kiderült, hogy a férfinek nincs vezetői engedélye, feltehetően ittas is volt, így vér- és vizeletvételre előállították – mondta el érdeklődésünkre Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!