Kék hírek, bulvár

2012.07.05. 07:40

A síneken várta a halált az öngyilkos férfi - fotók

Valószínűleg öngyilkossági szándékkal állt meg Kecskemét-Katonatelepnél egy férfi kocsijával a síneken, ahol összütközött a vonattal.

baon.hu/ Zs. D.

Ma (csütörtök) reggel 6.20 óra körül Katonatelepnél, a megyehatáron egy földút és egy fényjelzővel biztosított vasúti átjáró kereszteződésében egy eddig ismeretlen személyazonosságú férfi egy fehér színű Opel Astra kombi típusú személygépkocsival, feltehetőleg öngyilkossági szándékkal a vasúti sínekre állt – tájékoztatott 7 óra 20 perckor Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője .

A Nagykőrös felől érkező személyvonat fékezése ellenére összeütközött az autóval. A személygépkocsiban tartózkodó férfi a helyszínen életét vesztette. A vasúti közlekedés a helyszínelés idejére leállt.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A helyszínen életét vesztette a kecskeméti férfi
[/caption]

A helyszínen megtudtuk, hogy a Katonatelepnél, a nagykőrösi határúti vasúti átjárónál történt a baleset, a fénysorompó működött. Információink szerint a férfi tegnap délután óta állt a sínek mellett, a polgárőrök kérdésére annyit mondott, gondolkodni jött ide. Ma reggel 5.58-kor érkezett a nagykőrösi vonat. Ekkor már a síneken állt Opeljével, majd letolatott, és újra visszahajtott. A 32 éves kecskeméti férfi az ütközés következtében azonnal életét vesztette.

Ezek is érdekelhetik