Kék hírek, bulvár

2012.03.19. 09:14

A verekedésről szólt a vasárnap

Két verekedéshez hívtak rendőrt tegnap Kecskeméten. Vasárnap hajnalban két nő vert meg egy testvérpárt, este pedig négy külföldi bántalmazott két férfit egy katonatelepi presszóban.

baon.hu

Csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás eddig ismeretlen két fiatal nő ellen, akik vasárnap hajnalban Kecskeméten, egy Kápolna utcai szórakozóhely előtt bántalmazták a feljelentőt és testvérét. Mindketten könnyű sérüléseket szenvedtek. A verekedést szóváltás előzte meg, majd a két ismeretlen nő azt követően elmenekült a helyszínről.

Vasárnap este, Kecskemét-Katonatelep egyik presszójának udvarán négy külföldi állampolgár szóváltás után ütlegelni kezdett egy katonatelepi és egy kecskeméti férfit, akik könnyű sérülést szenvedtek. A csoportosan elkövetett garázdaság bűntettében, ismeretlen tettesek ellen indult nyomozást a Kecskeméti Rendőrkapitányság folytatja le.   

Nagyobb anyagi kárt okozó rongálás bűntett miatt indult eljárás az ellen az ismeretlen kutyatulajdonos ellen, akinek állatai március 17-én Bácsbokodon, egy bekerített tanyában állatok öltek le. 13 darab anyajuhot, valamint 8 darab bárányt marcangoltak szét a kutyák. Az okozott anyagi kár eléri az 500 ezer forintot. A Bajai Rendőrkapitányság vizsgálja a bűncselekmény körülményeit.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!