Kék hírek, bulvár

2010.08.04. 14:33

Egy nő szerelméért estek egymásnak a románok

Román férfiak verekedtek össze a hétvégén Kiskőrösön – tájékoztattak minket olvasóink. Kiderült, hogy a csetepaté hátterében szerelemféltés állt.

N. N. M.

Vasárnap kora reggel figyeltek fel a Nagyatádi és a Kolozsvári utca kereszteződésének közelében lakók arra, hogy többen is egymásnak estek az utcán. Mire a rendőrök a helyszínre értek, már meglehetősen komoly ütésváltás folyt a középkorú, mintegy 5-6 főnyi társaságban. Olyannyira komoly, hogy mentőkre is szükség volt. A szemtanúk szerint három román állampolgárt szállítottak sérüléseik miatt a kiskunhalasi kórházba.

A rendőrség vizsgálatot kezdett a történtek miatt. – Korábbi nézeteltérés, szerelemféltés miatt robbant ki a verekedés, amit két román férfi kezdett, három sértett ellen – tájékoztatott Nyíkos Tamás, a megyei főkapitányság szóvivője. – A megtámadott három román férfi sérülései súlyosak.

A két támadót gyorsított eljárásban állította ma (szerdán) délután bíróság elé az ügyészség. Mindkettőjüket egy-egy évi szabadságvesztésre ítélte a kiskőrösi bíróság, a büntetésüket azonban három évi próbaidőre felfüggesztették.

Ezek is érdekelhetik