Kék hírek, bulvár

2007.11.09. 07:51

Elvitték a szobrot

Ledöntötték és elvitték a Homokmégy-Halomszállásnál lévő kereszteződésben elhelyezett vallási gránitszobrot. A körülbelül másfél méteres, rézszínűre festett alkotást 500 méterrel arrébb, Mácsaszállás irányában, az út menti árokban hagyta hátra az elkövető. A szobor értéke félmillió forint, a rongálással 150 ezer forint kár keletkezett.

Baon.hu

A megye további rendőrségi hírei:

Tegnapra (csütörtök) virradóra egy csólyospálosi lakásból készpénzt, ruhaneműt, arany ékszert, személyes iratokat lopott el valaki, összesen több, mint 1 millió 600 ezer forint értékben. A rongálással további 5 ezer forint kárt okozott.

Ismeretlen tettes tegnap (csütörtök) délelőtt egy 76 éves mélykúti nő lakóházában a szobában lévő vitrines szekrény ajtaját kifeszítette és abból körülbelül 300 ezer forint készpénzt vitt el.
 
A kiskunfélegyházi rendőrök keresik azt a tolvajt, aki tegnap (csütörtök) reggelre egy kiskunfélegyházi Kft. tanyán lévő baromfitelepén felfeszítette az egyik lezárt takarmánysilót és abból 2 ezer 500 kilogramm lúdhizlaló tápot lopott el, több, mint 200 ezer forint értékben.

Tegnap (csütörtök) délután őrizetbe vettek a rendőrök egy 38 éves kabai nőt, aki egy kecskeméti áruházból ellopott három üveg díszdobozos Chivas Regal whiskyt 21 ezer forint értékben. A kár megtérült.

Ezek is érdekelhetik