Hírek

2008.11.27. 14:45

Elraboltak és prostitúcióra kényszerítettek egy nőt

Személyi szabadság megsértésének bűntette megalapozott gyanújával eljárást indítottak egy nyíregyházi család ellen; a házaspár és lányuk egy nőt elhurcoltak és külföldi prostitúcióra akarták kényszeríteni

BAMA

Személyi szabadság megsértésének bűntette megalapozott gyanújával eljárást indítottak egy nyíregyházi család ellen; a házaspár és lányuk egy nőt elhurcoltak és külföldi prostitúcióra akarták kényszeríteni - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Az eddigi adatok szerint a 37 és 38 éves házaspár, valamint 17 éves lányuk szerdán a nyíregyházi Alma utcában kocsiba tuszkoltak egy általuk ismert 20 éves nőt, majd lakásukra vitték - mondta Fülöp Gergely.

A százados tájékoztatása szerint az elhurcolt nőt fenyegetéssel arra akarták kényszeríteni, hogy külföldön prostituáltként tevékenykedjen. A nőt végül elengedték, a sértett pedig feljelentést tett.
Fülöp Gergely hozzáfűzte: a feljelentő ellen folyt már eljárás tiltott kéjelgés miatt, s a nő elmondása szerint külföldön is tevékenykedett korábban utcalányként, szintén kényszerből.

A szóvivő megemlítette, hogy a szabadlábon védekező gyanúsítottak nem tettek vallomást az öt évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható bűnügyben.

Ezek is érdekelhetik