Hírek

2008.05.24. 12:35

Megöltek egy 17 éves fiút, őrizetben a gyanúsítottak

Őrizetbe vett a rendőrség két embert, akiket egy kaposvári tóban holtan megtalált 17 éves nagyatádi fiú meggyilkolásával gyanúsítanak – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton.

BAMA

A Kaposváron tanuló fiatalembert pénteken találták meg a tóban, halálát az eddigi bizonyítékok alapján bántalmazás okozta – mondta el Bíró Gábor. Hozzátette: egyes sajtóhírekkel ellentétben kés használatára semmiféle adat nem merült fel. Mint arról a szóvivő beszámolt, a rendőrök éjszaka vették őrizetbe a gyilkossággal gyanúsított két embert. Róluk – csakúgy, mint az ügy részleteiről – a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb információt egyelőre nem adhat – mondta Bíró Gábor.

Az MTI pénteken megírta: a szerdán eltűnt 17 éves fiút a szülők bejelentésére a nagyatádi és a kaposvári rendőrség is kereste; pénteken az őt eltűnése óta kereső osztálytársai találtak rá Kaposvár külvárosában, egy elhagyott erdős részen lévő tóban. Az áldozaton külsérelmi nyomokat találtak. Az ügy további részleteiről a rendőrség egy későbbi időpontban, feltehetően a jövő héten tájékoztatja a nyilvánosságot – közölte szombaton Bíró Gábor.

(MTI)

Ezek is érdekelhetik