Hírek

2008.04.12. 17:45

Mellbőség vs IQ

Ha a VV-villa egykori lakójának csak fele akkora IQ-ja lenne, mint mellbősége, már régen rájött volna, hogy az olyan nyilatkozatokkal, miszerint „...tisztességes munkával itt nem lehet pénzt keresni”, meg hogy „...kurvaként rendkívül kapós és hihetetlenül gazdag” lenne, nem feltétlenül lopja be magát az emberek szívébe.

Stanga István

Noha a hazai televíziók nézettségi adatai – akárcsak az átlagemberek többségét – engem sem igazán hoznak lázba (dehát miért is hoznának..., bőven elég, ha ezekkel a számokkal a tévék menedzsmentjei, no, meg a reklámügynökségek tisztában vannak), időként el-elgondolkodom, vajon miért van az, hogy a TV2 csak néhanapján képes megszorongatni a nagy rivális RTL-t, pedig bizonyára nem kevesebb pénzt és energiát öl az elénk kerülő műsorokba, mint a vetálytárs. És bár a „titok” megfejtéséhez az elmúlt időszakban sem kerültem sokkal közelebb, az Uri Geller-féle, nem igazán olcsó szerencsétlenkedés azért valamelyest rávilágított a csatorna kudarcainak okára, nem különben pedig az a mostanában futó reality, amelynek akár a  „Molnár VV Nagy Ő Anikó londoni munkakeresése (idétlenkedése?)” elnevezést is adhatnánk, jóllehet nincs a világon olyan frappáns cím, amellyel el lehetne érni, hogy valaki mondjuk két epiódot is megnézzen a két és fél méteres pomázi lány legújabb kalandjaiból.

Ami egyébiránt egy csöppet sem véletlen, hiszen Molnár Anikónál kevés irritálóbb celeb létezik kis hazánkban (holott vannak jó néhányan), aki a hülyeségein és az ismert férfiakkal való, többnyire másfél napig tartó kapcsolatain kívül az ég világon semmivel sem tudta felhívni magára a figyelmet. Mert ha a VV-villa egykori lakójának csak fele akkora IQ-ja lenne, mint mellbősége (igaz, 500 köbcentis implantátumokkal könnyű), már régen rájött volna arra, hogy az olyan „bölcs” nyilatkozatokkal, miszerint „...tisztességes munkával itt nem lehet pénzt keresni”, meg hogy „...kurvaként rendkívül kapós és hihetetlenül gazdag” lenne, nem feltétlenül lopja be magát az emberek szívébe. Sőt, mi több, azok aztán már arra sem nagyon kíváncsiak, hogy a tényleg celebrity George Michael házánál és Madame Tussaud panoptikumában álmélkodó hölgyemény bébiszetter, hajmosólány, vagy éppen fotómodell lesz-e a  ködös Albionban. Egyébként meg nyilvánvalóan se ez, se az, mert bár hősnőnk telesírta a nagyvilágot a pénzkeresés nehézsége fölött érzett bánatában (lásd fentebb), azért a jelek szerint mindig akad egy-egy ostoba médium, amely elhiszi, hogy a némelyek szerint Brigitte Nielsenre (Rambónéra) hajazó szőkeség szerepeltetése még hozhat egy keveset a konyhára (és hát, vélhetően hoz is..., már természetesen M. A.-nak, mert a TV2 aligha profitál a dologból).   

Persze, nem kell különösebb tehetség annak megjóslásához, hogy előbb vagy utóbb (de inkbb előbb) elfogynak majd a már napjainkban sem nagyon tolongó „kérők”. És akkor valóban el kell menni munkát keresni..., csak éppen nem Londonba, hanem mondjuk Celldömölkre. Amiből mellesleg tényleg egy jó reality születhetne. Egy olyan, amit sokan és szívesen néznénk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!