Hírek

2008.04.04. 13:49

Hat métert ugrott a kétballábas menekülő

A rendőrök előli menekülés közben leugrott egy hat méter magas tetőről, s kitörte mindkét lábát egy körözött bűnöző Várpalotán

Havariapress

A rendőrök előli menekülés közben leugrott egy hat méter magas tetőről, s kitörte mindkét lábát egy körözött bűnöző Várpalotán - tudta meg a HavariaPress. A 30 éves férfit csalásért, sikkasztásért, valamint kényszerítésért ítélte jogerősen nyolc hónapra a bíróság, ám ő nem vonult börtönbe, letölteni büntetését. A várpalotai rendőrök, miután megtudták, hogy hol bujkál a férfi, körülvették a házat csütörtökön délután.

Számítottak arra az egyenruhások, hogy a férfi menekülni próbál, s nem is tévedtek: mikor rányitották az ajtót, a bűnöző kiugrott az ablakon, s a szomszédos tetőn próbált menekülni. Mivel látta, hogy mindenütt rendőrök vannak, ahol le tudna ugrani a tetőről, arrébb rohant, s a legmagasabb pontról, mintegy hat méter magasból vetette le magát. Mikor azonban földet ért, mozdulni sem tudott már: mindkét lába eltört, s iszonyú fájdalmak közt hagyta, hogy a pillanatok alatt köré gyűlő rendőrök megbilincseljék. A férfit a kórházba, majd onnan a börtönbe szállították, ahol fekvőgipszben kezdte meg büntetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!