Labdarúgás

2024.07.09. 14:58

Két felkészülési meccset vívott a KTE II.

Az NB III.-ban szereplő Kecskeméti TE II. két felkészülési mérkőzést is játszott az elmúlt héten, először a Hódmezővásárhellyel, majd a Kelennel találkoztak a hírös városiak. Hódmezővásárhellyel szoros találkozón 1-0-ra kikaptak, míg a Kelent fordulatos találkozón győzték le 3-2-re Virágh Ferenc tanítványai.

Vincze Miklós

Virágh Ferenc, az NB I.-es rajtra készülő második csapatának a vezetőedzője hasznosnak értékelte mind a két összecsapást.

labdarúgás,
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

– Az első félidőben öt próbázóval kezdtük a mérkőzést – utalt a Vásárhely elleni edzőmeccsre. - Rendkívül hasznos és tanulságos volt a találkozó, hiszen egy nagyon komoly csapattal szemben mérettettünk meg. Elégedett vagyok, mert bár korán hátrányba kerültünk, mégis gyorsan fel tudtuk venni a meccs ritmusát. Mind labdabirtoklásban, mind védekezésben láttam előrelépést, de nyilvánvaló, hogy sok javítani valónk is van. A Kelen ellen jól alkalmazkodtunk a körülményekhez, jól kezdtük a mérkőzést, korán előnyhöz is jutottunk, összességében remek első félidőt produkált a csapat. A második játékrészben a meleg ellen is küzdöttek a játékosok, de nem lehet panaszom a látottakra – jelentette ki a mester.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában