Labdarúgás

2024.04.14. 19:06

Bevette Kiskőröst a Lajosmizse

A 7. helyen álló Kiskőrös a 8. Lajosmizsét fogadta a vármegyei első osztályú bajnokság 23. fordulójában. A mérkőzés esélyesének a hazai csapat tűnt, miután remek tavaszt produkáltak Márton Zsolt játékosai. A hosszú sérülésből visszatért Valkai Tamás azonban a vendégeknek szereze meg a vezetést. A 0-1-es félidő után esett még három gól, ám azokat mind a vendégek szerezték, így némi meglepetésre biztos győzelmet aratott a Lajosmizse Kiskőrösön. A hazaiak egyvalaminek örülhettek, hgoy hosszú sérülés után csereként újra pályára léphetett a közönségkedvenc Salami Eugene.

Vincze Miklós

Kiskőrösi LC-Lajosmizsei VLC 0-4 (0-1)
Kiskőrös, vezette: Polyák Attila (Markó László, Szűcs Gábor)
Kiskőrös: Tóth Z. - Vén Torgyik 24.), Dulai, Pecznyik (Szabó D. 46.), Godslove, Szedmák, Lajkó (Amin 74.), Petrovics, Csáki, Hompót, Pekker (Salami 70.). Technikai vezető: Márton Zsolt.
Lajosmizse: Tajti – Sallai, Fekete A., Halasi, Peres, Zsiros (Orlov L. 46.), Orlov Sz. (Kiss L. 68.), Bán (Béres 88.), Juhász (Borsos 84.), Tarnoczki, Valkai. Vezetőedző: Árva Zsolt.
Gól: Valkai a 20., Halasi a 73., a 92., Sallai a 78. percben.
Sárga lap: Godslove 40., illetve Bán 50. perc.

vármegye I., labdarúgás
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában