Labdarúgás

2024.04.28. 06:30

Újabb kupadöntőre készülhetnek a kecskeméti fiatalok

Az NB III. dél-keleti csoport 26. fordulójában a Kecskeméti TE kiesési rangadóra készül, hiszen vasárnap a közvetlen rivális Pénzügyőrt fogadják a Műkertvárosi Sportcentrumban.

Nyitray András

A kecskeméti fiatalok jó hangulatban készülhetnek a mérkőzésre, hiszen legutóbb 6–0-ra nyertek a sereghajtó Cegléd otthonában, ezzel továbbra is egy pontra vannak a már biztos bennmaradást érő helyektől. A Pénzügyőr legyőzése éppen azért lenne igen fontos, mivel a fővárosiak úgy állnak a 10. helyen, hogy kettő egységgel előzik meg a lila-fehéreket. Ősszel a PSE tudott nyerni, akkor 2–1-es sikerrel tartották otthon a pontokat a hazaiak. 

labdarúgás, KTE II, mérkőzés
Kovács Kolos és a KTE II. három pontra hajt
Fotó: Nyitray András

– Újabb kupadöntővel felérő mérkőzés vár ránk. Próbálunk megfelelően felkészülni a Pénzügyőr ellen. Rutinos, jó csapat látogat hozzánk, nagyon nehéz mérkőzésre számítok. A nehézség kihívás is egyben, és ehhez megvan a megfelelő motivációja a csapatnak. Egyértelműen nyerni szeretnénk – mondta Virágh Ferenc, a KTE II. vezetőedzője a meccs kapcsán. 

A Kecskeméti TE II.–Pénzügyőr SE találkozó vasárnap 11 órakor kezdődik a Műkertvárosi Sportcentrumban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában