Baon podcast

2024.02.23. 12:38

Losonczy László: Bízunk benne, hogy lesz, aki feljebb akar lépni – podcast

Hétvégén a vármegyei I. osztály küzdelemivel újra beindul az élet az amatőr labdarúgásban. Az MLSZ BKMI-nél ennek megfelelően már teljes gőzzel készülnek az új szezonra, melynek kapcsán Losonczy László igazgató is megosztotta várakozásait.

Nyitray András

Az MLSZ BKMI igazgatójával visszatekintettünk az előző év tapasztalataira, illetve a bajnoksággal kapcsolatos érdekességekre is. Losonczy László elmondta, noha az adott bajnoki osztályokban évről évre változik a résztvevők száma, a klubok száma nem csökkent, továbbra is stabilan 90 feletti az egyesületek létszáma a három vármegyei osztályban.

Losonczy László, labdarúgás, vármegye I. osztály
Losonczy László

Évek óta téma, hogy nem akarnak a klubok feljebb lépni az NB III-ba, emiatt benne is van hiányérzet, de bízik benne, hogy a gondolatot tett is követi, s hamarosan lehet olyan csapat, mely új kihívást keres magasabb osztályban. Ehhez a maguk eszközeivel is próbálnak minden segítséget megadni a pályázati lehetőségeken keresztül.

A teljes podcast beszélgetés alábbiakban hallgatható meg.

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában