Baja

2024.02.29. 14:05

Bartos Nándor: Megalapozottan döntöttünk Pass Ferenc úszóedző menesztéséről

Tovább borzolja a bajaiak kedélyeit a pár nappal ezelőtt kirobbant botrány. Mint ismeretes, a Bajai Spartacus megvált Pass Ferenc úszóedzőtől egy fiatalkorút érintő ügy miatt.

Márton Anna

A bajai úszóedző − korábbi nyilatkozata szerint − egy félreértett üzenet miatt került ilyen helyzetbe. Az egyelőre azonban nem került nyilvánosságra, hogy konkrétan mit írt az edző a 15 éves lánynak.

Aerial,Top,View,Male,Swimmer,Swimming,In,Swimming,Pool.,Professional
Megalapozottan döntöttek Pass Ferenc úszóedző menesztéséről  
Forrás:  shutterstock.com / illusztráció

Bartos Nándor vezetőedző, a Bajai Spartacus elnökségi tagja hírportálunknak röviden nyilatkozott az esetről: „Mindenki elhiheti, hogy megalapozottan döntöttünk, nem lehetett másképp dönteni. Mi is nagyon sajnáljuk, de csak egyetlen döntés létezett ebben az esetben. Lelkiismeretünk és felelősségünk teljes tudatában hoztuk meg a döntést, hogy megválunk Pass Ferenctől.”

A Bajai Spartacus elnöksége március 4-én ülésezik, amikor közös közleményt terveznek kiadni az esettel kapcsolatban.

Telefonon kerestük Pass Ferencet is, aki elzárkózott a nyilatkozat elől arra hivatkozva, hogy jelenleg is folyik ellene a vizsgálat, amit személyesen ő kezdeményezett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában