Labdarúgás

2024.01.12. 14:35

Öt felkészülési mérkőzést játszik a Tiszakécskei LC

A másodosztályban játszó Tiszakécskei LC szakvezetése elkészítette a tavaszi találkozókra való felkészülési mérkőzések idejét, és azt, hogy kik lesznek az ellenfelek. Ezek szerint öt mérkőzést fognak játszani, amiből három idegenben lesz, egy hazai pályán, egynek pedig még nem dőlt el a helyszíne.

Szentirmay Tamás

Fotó: Szentirmay Tamás

A szakmai stáb úgy gondolta, hogy ezeken a felkészülési meccseken legyen első, másod és harmadosztályú gárda is. Mindjárt az első találkozót az NB I-es Kisvárda ellen vívja a Tisza-parti kisváros csapata még pedig január 13-án, 14 órai kezdettel Kisvárdán. A csapat janur 16-án Mezőkövesdre utazik edzőtáborba, így a következő két felkészülési mérkőzést környékbeli csapatok ellen vívja. 

Január 17-én a Kazincbarcika másodosztályú csapata következik, Kazincbarcikán. Ennek a találkozónak a kezdési időpontja 13 óra. Január 20-án pedig az Eger harmad osztályú csapata lesz az ellenfél. Ez a mérkőzés is idegenben lesz, a kezdési időpont szintén 13 óra. A felkészülési mérkőzések következő állomását már hazai pályán az Újpest ellen vívja a Tiszakécskei LC, még pedig január 25-én, a kezdési időpont 13 óra. Az utolsó előkészületi mérkőzést január 27-én 14 órára tervezik, az ellenfél pedig nem más lesz, mint a Komárno csapata, aki hét ponttal vezeti, a tizenhat csapatos szlovák másodosztályú labdarúgó bajnokságot. A játék helyszínét azonban még nem döntötte el a két csapat szakvezetése.

A bajnokság február 4-én folytatódik, amikor is a tabellát vezető Nyíregyházi Spartacus FC lesz a tiszakécskeiek ellenfele. A találkozó 14 órakor kezdődik a Balmazújvárosi Városi Stadionban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában