Futsal

2023.12.15. 21:09

Koszovó győzött az első edzőmeccsen

A magyar válogatott csütörtökön a budaörsi Aramis-csarnokban Koszóvóval játszott felkészülési mérkőzést, melyen ugyan vereséget szenvedett, de Dróth Zoltán új gólrekordot állított be nemzeti színekben.

Nyitray András

Pál Patrik (labdával) a kezdőcsapat tagja volt

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A csütörtöki első összecsapáson a vendégek villámrajtot vettek, nagyon gyorsan három góllal húztak el, szinte minden hibát és helyzetet kihasználva. Dróth révén ugyan sikerült a szépítés, de még a szünet előtt visszaállt a háromgólos különbség (1–4). 

Fordulás után egyre hatékonyabb lett a magyar válogatott, sorra alakultak ki a helyzetek, majd ismét Dróth vette be a kaput, aki ezzel Lódi Tamás korábbi 102 gólos rekordját adta át a múltnak a válogatottban. Nem érte be ennyivel a Haladás centere, mesterhármasig jutott, amivel felzárkózott a nemzeti csapat, Koszovó azonban a hajrában ismét megrázta magát, s végül 6–3 arányban megnyerte az össze­csapást. 

A magyar válogatottban pályára léptek az SG Kecskemét Futsal játékosai is, Krajcsi Bence, Pál Patrik és Fekete Márk a kezdőcsapat tagja volt, míg Suscsák János a padon kezdett. A két együttes szombaton 16 óra 30 perckor újra találkozik majd a budaörsi csarnokban. 

Magyarország-Koszovó 3–6 (1–4)Magyarország: Krajcsi Bence – Pál Patrik, Fekete Márk, Rábl János, Bartha Balázs Sándor. Cserék: Hadházi Sándor, Tatai József, Nagy Imre, Rábl János, Nagy Kevin, Hajmási Milán, Vas Ádám, Rutai Balázs, Suscsák Máté János, Dróth Zoltán. 
Mindhárom magyar gólt Dróth Zoltán szerezte. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában