Labdarúgás

2023.12.19. 18:52

Kis Károly ül le a Tiszakécske kispadjára

Bő egy héttel az NB II.-es labdarúgó bajnokság őszi zárása után Tiszakécskén kinevezték az új vezetőedzőt. Kis Károly személyében egy tapasztalt tréner írt alá két és fél éves szerződést az őszi idényt a 15. helyen záró egyesülethez.

Vincze Miklós

Kis Károly a Balassagyarmat edzőjeként Tiszakécskén, a 2017-es, NB III.-as tagságért vívott osztályozó első mérkőzésén

Fotó: Bús Csaba

December 19-én, kedden a Tiszakécskei LC vezetősége két és fél éves szerződést kötött Kis Károllyal – adta hírül a tiszakécskei labdarúgó egyesület első számú hírportálja, a tiszakécskeifoci.hu. Kis Károly személyében tapasztalt edző ül le TLC kispadjára, a tréner korábban éveket töltött a Paks, a Balassagyarmat, a Szolnoki MÁV, a Salgótartján és a Vasas kispadján. Most Ajkáról teszi át a székhelyét a Tisza-parti városba.

Kis Károly számára egyáltalán nem ismeretlen közeg Tiszakécske, hiszen több csapatával is megfordult már Tiszakécskén ellenfélként. Ezek közül a legemlékezetesebb az a párharc volt, amelyet megyei első osztályú bajnokként a Tiszakécske és a Balassagyarmat az NB III.-as osztályozón vívott egymással. Ennek köszönhetően jól ismeri a kécskei környezetet, így hát – miután a tiszakécskeiek személyesen keresték meg, és az egyeztetés során kiderült, hogy a felek elképzelései egybeesnek –, örömmel vállalta el a felkérést.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában