Futsal

2023.12.04. 07:00

A sereghajtó vendége lesz hétfőn a ScoreGoal Kecskemét

A fővárosi Magyar Futsal Akadémia vendége lesz hétfőn este a bajnokságban az 5. helyen álló ScoreGoal Kecskemét Futsal a férfi futsal NB I. 16. fordulójában. A papírforma a hírös városiak mellett szól, ezt szeretnék igazolni a kék oroszlánok.

Vincze Miklós

Kecskeméti gólöröm egy korábbi mérkőzésen

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A jövő héten hétfőn és csütörtökön is játszik bajnoki meccset a ScoreGoal Kecskemét Futsal az NBI-ben. Csütörtökön a Messzi István Sportcsarnokban a címvédő Haladást fogadják majd a kék oroszlánok, ám előtte még érvényesíteni szeretnék a papírformát a Magyar Futsal Akadémia vendégeként.

Az alapszakasz elején, hazai pályán 5–0-ra nyertek a hírös városiak az MFA ellen, és hasonlóan jó eredményt szeretnének a sereghajtóval szemben elérni hétfőn is.

– Minden gólnak, minden pontnak óriási jelentősége van az idei bajnokságban, ennek megfelelően maximális intenzitással készülünk a hétfői, Magyar Futsal Akadémia elleni meccsünkre – nyilatkozta Marko Gavrilovic, a kecskemétiek sportigazgatója. – Azzal ugyanakkor tisztában vagyunk, hogy csak akkor lehetünk eredményesek, ha végig fókuszálunk, és érvényesíteni tudjuk az erősségeinket. Az ellenfelünket nagyon tiszteljük, hiszen a magyar futsaltehetségek gondozására építi modelljét. Egyértelmű célunk, hogy nyerjünk idegenben, és biztosítsuk pozíciónkat a felsőházi rájátszásra.

A mérkőzés hétfőn 18 óra 30 perckor kezdődik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában