Labdarúgás

2023.10.15. 19:42

Győzött Jánoshalmán, visszaállt az élre a Vadkert

A kilenc kör után a 8. Jánoshalma az előző fordulóban a 2. helyre visszacsúszott Soltvadkertet fogadta a vármegyei első osztályú bajnokság 10. fordulójában. A mérkőzést 3–1 arányban a vendégcsapat nyerte, így Molnár László csapata újra az élre állt.

Vincze Miklós

Farkas Béla (9-essel) szerezte a Soltvadkert első gólját a Jánoshalma elleni mérkőzésen.

Fotó: Bús Csaba

– Nagyon szerettünk volna nyerni, hogy elmondhassuk magunkról, hogy a tabellán az első három csapat mindegyikét legyőztük, de a Soltvadkert a hibáinkat kihasználta és ma több gólt rúgott, mint mi – nyilatkozta Sarok Attila, a Jánoshalma technikai vezetője.

– Tiszteljük az ellenfelet, és felkészültünk belőlük – értékelt Molnár László, a Soltvadkert mestere. – Sejtettük, hogy körülbelül mit fognak játszani, arra készültünk – amennyire tudtunk, mert nem a legjobb előjelekkel vágtunk neki a találkozónak, a héten kevesen tudtak edzésre jönni –, és egy nem mondom, hogy látványos mérkőzésen, de tudatos játékkal vertük meg őket. Amihez kellett egy kis szerencse is bizonyos szituációkban. Olyan helyzetekben, amikből nem rúgtunk gólt az előző három fordulóban, most sikerült, és ez nagy lendületet adott a csapatnak. Azt mindenki láthatta, hogy nagyon egyben van a csapat, egységesen dolgozott, küzdött, mindent megtettünk a sikerért. 

Jánoshalmi FC–Soltvadkerti TE Soltút 1–3 (0–1)

Jánoshalma, vezette: Béleczki László (Péter-Szabó Ottó, Tóth Dániel)

Jánoshalma: Lengyel P. – Busa, Stojanovic (Suhajda 78.), Jesic, Gáspár, Szabó Sz., Romoda (Kisa 57.), Nagy D., Zsoldos, Nagy R., Papp (Hajduk 81.). Technikai vezető: Sarok Attila.

Soltvadkert: Eifert – Veszeli, Gráczer, Hauk (Radics 70.), Supka, Farkas (Bashiri-Shahroodi 85.), Plichta, Áman (Angeli 82.), Hegedűs, Gémesi, Tóth P. (Brindza 70.) Vezetőedző: Molnár László.

Gól: Szabó Sz. a 87., illetve Áman a 38., Farkas a 70., Bashiri-Shahroodi a 90. percben.

Sárga lap: Busa 42., Zsoldos 77. illetve Gémesi 98. perc.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában