Futsal

2023.10.12. 12:31

Fekete és Pál is góllal vette ki a részét a nagy sikerből

A magyar férfi futsal válogatott néhány nap alatt két felkészülési mérkőzést is játszott Svédország legjobbjaival hazai környezetben. Az első meccs még csak döntetlent hozott ugyan, de a visszavágón már nem kegyelmeztek a magyar játékosok, a sikerből ráadásul az SG Kecskemét legjobbjai is gólokkal vették ki részüket. 

Nyitray András

A képen a futsal válogatott Svédország elleni csapata

Forrás: mlsz.hu

Az első találkozó hétfőn még 2–2-es döntetlent hozott, de szerdán újra ott volt a lehetőség a győzelemre Veszprémben a magyar csapat előtt. Jól is kezdett Sergio Mullor Cabrera együttese, hiszen a 8. percben éppen az egyik kecskeméti, Fekete Márk vette be a vendégek kapuját. A szünetben már három volt a különbség, hiszen Lux és Rábl is növelni tudta az előnyt. A második játékrészben egy öngóllal lett négy a különbség, majd a végeredményt ugyancsak egy kecskeméti játékos, Pál Patrik állította be (5–0). A ScoreGoal összesen három játékost adott ezúttal a nemzeti csapatnak, hiszen Bencsik Roland is pályára lépett a találkozón. 

A válogatottból visszatérve már a közelgő bajnoki meccsre készülhetnek az SG Kecskemét játékosai, hiszen hétfőn folytatódnak az alapszakasz küzdelmei. A hírös városi alakulat az Újpest FC vendége lesz a fővárosban 20 órás kezdéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában