Labdarúgás

2023.06.04. 10:08

Bajnokként is rangadót nyert a Fülöpszállás

A hétvégén a 29., azaz az utolsó előtti fordulót rendezték meg a vármegyei harmadosztályú bajnokság Északi csoportjában. Szombaton négy mérkőzést vívtak meg a csapatok.

Vincze Miklós

A hazai Mizsei Andrián (labdával) a Fülöpjakab-Ladánybene mérkőzésen.

Fotó: Gulyás Sándor

Az ősszel az első helyen végzett Ballószög a már bajnok Fülöpszállást látta vendégül. Bár a találkozón a 81. percben a hazaiak 2–1-re még vezettek, a bajnokcsapat a hajrában megfordította az eredményt. A Szabadszállás versenyben van még az éremért a Helvéciával és a Ladánybenével. Hogy ez így is maradjon, ahhoz meg kellett szerezniük hazai pályán a három pontot a szívós Bugac ellen. Végül magabiztos hazai győzelem született. Jó tavaszi hajrát produkált a Tiszaug, ezúttal az SC Hírös-Ép II.-t fogadták. Két perc alatt kétgólos előnyre tett szert az SC Hírös-Ép a mérkőzés elején, két perc alatt hozta be a kétgólos hátrányt a hajrában a Tiszaug. A Fülöpjakab-Ladánybene mérkőzést a vendégcsapat nyerte. 

TRD Szabadszállás–Bugac KSE 4–0 (3–0)

Szabadszállás, vezette: Rosta Kevin (Biber Tamás, Szabó István)

Szabadszállás: Kovács N. – Nagy M., Varga, Princz, Botos (Tóth A. 67.), Berényi (Száraz 73.), Palotay (Illés 76.), Bem, Látos, Erdősi, Kovács L. (Nagy T. 77.)

Bugac: Petrovics (Tóth G. 79.) – Dömötör, Árvai, Somogyi, Tóth I., Seres, Deli, Törteli, Birkás, Fekete K., Szalai (Híz 46.).

Gól: Varga a 4., Látos a 37., Bem a 42., 58. percben.



 

Ballószögi FK–Fülöpszállási SE 2–3 (1–0)

Ballószög, vezette: Tóth Róbert (Hunyadi Gergő, Kollár Noémi)

Ballószög: Balázs – Récsei, Fekete Cs. (Magyar 69.), Pesling, Krasnyánszki, Halasi, Bozsik, Tóth M. (Zsíros 46), Pálnok, Domokos (Péli 75.), Freigang.

Fülöpszállás: Szalkai (Nagy T. 46.) – Petrányi, File (Csernák 85.), Mátyás, Pataki (Pusztai 46.), Tóth Sz., Vajda (Deák 85.), Csordás, Földes, Pusztai (Andó 46.), Nagy A. (Polyák 46.)

Gól: Tóth M. a 8., Bozsik a 81., Tóth Sz. a 65., Mátyás a 83., Deák a 88. percben.



 

Tiszaug KSE–Sc Hírös-Ép Egyesület II. 2–2 (0–2)

Tiszaug, vezette: Krepsz László (Kohajda Árpád, Viskovics László)

Tiszaug: Békési – Balla, Tánczos (Kiss L. 23.), Nagy I., Kósa (Kotvics 72.), Barhács (Halász 77.), Petrik, Lovas, Szabó N., Molnár, Szentesi (Mészáros 89.).

SC Hírös-Ép II.: Kocsis – Török (Ujvári 78.), Bimbó (Kalmár 46.), Kovrig, Fél (Dövicsin 86.), Parázs, Godó, Szabó L. (Szilágyi 12.), Sallai, Dani, Takács (Ferenczi 46.).

Gól: Lovas a 82., 84., illetve Kovrig a 6., Fél a 8. percben.



 

Fülöpjakab SE–Ladánybenei LC 3–4 (1–2)

Fülöpjakab, vezette: Barta Viktória (Aladics Tamás, Tamaskó Attila)

Fülöpjakab: Görög (Bodor 80.) – Vizi (Borbély 84.), Mihók (Baráth 65.), Dinnyés B., Dinnyés M., Vakulya, Oroszi (Gilion 58.), Szabó P. (Kun 58.), Marton, Mizsei, Hájas.

Ladánybene: Dóra – Berta (Faragó Á. 88.), Kanizsai (Faragó M. 69.), Koller A., Koller D., Szlávik (Csikós 46.), Tóth Z., Spiegelberger, Lantos, Fodor, Győrfi.

Gól: Oroszi a 25., Dinnyés M. a 74., Mizsei a 90., illetve Spiegelberger a 15., Lantos a 23., az 58., Kanizsai a 63. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában