Birkózás

2023.05.24. 11:54

Rafael Dániel két éremmel tért haza

Hétvégén U20-as szabad- és kötöttfogású országos bajnokságokat rendeztek Tatabányán, ahol a Soltvadkerti TE versenyzői is megmérették magukat három fővel az erős mezőnyben. 

Nyitray András

Fotó: STE

A szabadfogású mezőnyben a 86 kilogrammos súlycsoportban Gangl Zétény az 5. helyen végzett, míg Rafael Dániel 60 kilogrammos súlycsoportban a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A hölgyeknél szerezte a legfényesebben csillogó érmet az STE, Bán Panka ugyanis a 62 kilogrammos kategóriában ezüstéremmel gazdagodott a tatabányai versenyen. 

A folytatásban Gangl Zétény és Rafael Dániel képviselte az egyesületet kötöttfogásban. Gangl Zétény ezúttal nem tudott helyezést elérni, Rafael Dániel ugyanakkor a 60 kilogrammos mezőnyben nem engedte, hogy megállítsák, így aranyéremmel fejezte be a tornát. A soltvadkertiek így három érmet is elhozhattak végül Tatabányáról, ami kifejezetten jó eredmények számít.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában