Futsal

2023.05.24. 07:00

Pénteken kezdi a bronzcsatát a ScoreGoal Kecskemét

Miután ezen a hétfőn lezárult a férfi futsal NB I. felsőházi rájátszása, immáron hivatalossá vált, hogy a ScoreGoal Kecskemét Futsal a bronzéremért harcolhat a bajnokság utolsó fázisában, az pedig csak az utolsó körben derült ki, hogy az ellenfele a Veszprém lesz. Hazai pályán kezdenek a hírös városiak, pénteken este.

Vincze Miklós

Archív-felvétel

Fotó: Bús Csaba

A ScoreGoal Kecskemét Futsal a Veszprémmel vívja meg a bronzcsatát. A párviadal az egyik fél harmadik győzelméig fog tartani, kiegyenlített küzdelem esetén tehát akár öt mérkőzést is játszhatnak egymással a felek. Ebből mindkét klub szurkolói csak profitálhatnak, hiszen a két gárda évek óta kiváló színvonalú presztízscsatákat vív egymással, a Bács-Kiskun és a Veszprém-vármegyeiek összecsapása még olyankor is éles, amikor nincs tét. 

Most pedig nem lehet arra panaszkodni, hogy ne lenne tét, főleg a kecskemétiek számára, hiszen ők ugyan már azzal is klubcsúcsot döntöttek, hogy bejutottak az éremért vívott csatatérre, de szeretnék még emlékezetesebbé tenni a 2022/23-as évet, az egyesület történetének az első bajnoki érmével. Ez irányba pénteken este 18 óra 30 pertől tehetik meg az első lépést, akkor fogadják ugyanis hazai pályán a Veszprémet.

A párharc teljes menetrendje:

Május 26., péntek, 18 óra 30, SG Kecskemét Futsal–Veszprém Futsal.

Május 29., hétfő, 18 óra 30, Veszprém Futsal–SG Kecskemét Futsal.

Június 2., péntek, 18 óra 30: SG Kecskemét Futsal–Veszprém Futsal

Június 5., hétfő, 18 óra 30: Veszprém Futsal–SG Kecskemét Futsal

Június 9., péntek, 18 óra 30: SG Kecskemét Futsal–Veszprém Futsal. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában