Kézilabda

2023.05.03. 13:11

Fontos hazai meccs jön a győriek ellen

Egymás után második hazai mérkőzésére készül a férfi NB I./B-ben a Kecskeméti TE-Piroska Szörp, mely péntek este az Agrofeed ETO UNI Győrt fogadja a Messzi István Sportcsarnokban. Tóth Norbert csapata jó hangulatban készülhet a találkozóra, hiszen legutóbb megízlelték a győzelmet. 

Nyitray András

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A KTE-Piroska Szörp múlt héten is hazai környezetben lépett pályára, akkor a Tatai AC ellen egy nagyon izgalmas és harcos meccsen végül 29–25-ös győzelmet ünnepelhetett Tóth Norbert együttese, mely ezzel nagy lépést tett a bennmaradás felé. A Győr a bajnokság egyik élcsapata, a forduló előtt a harmadik helyen áll az ETO, de a bajnoki címre reális esélye már nincs. A Salgótarján legutóbb nem okozott gondot számukra, hazai pályán 36–28-ra nyertek. A két együttes első meccsét magabiztosan nyerte a Győr (33–26), ezt diktálja a papírforma most is. A bravúr sokat érne a hazaiaknak, hiszen azzal matematikailag is bebiztosítanák a helyüket az NB I./B-ben. A találkozó 18 óra 30 perckor kezdődik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában