Labdarúgás

2023.02.11. 18:54

Legyőzte szerb vendégét a Jánoshalma

A szerbiai megyei harmad osztályban szereplő FK Vinogradar csapatát fogadta felkészülési mérkőzésen és győzte le a Jánoshalmi FC.

Vincze Miklós

A Jánoshalmi FC egy korábbi meccsen

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A Bács-Kiskun vármegyei első osztályú bajnokságban a 2. helyen telelő Jánoshalmi FC a negyedik felkészülési mérkőzését vívta meg szombat délután, hazai pályán. Az előző két edzőmeccsen magasabb osztályú ellenfelekkel találkozott a jankováci gárda, ezúttal viszont egy szerbiai alsóbb osztályú ellenfelet fogadtak. Plusz egy fővel a keretükben, ugyanis Jánoshalmára igazolt a Németországból hazatért Berta Donát. A kiskunhalasi Berta Donát – akárcsak a korábban, Ausztriából igazolt László Benő –, a támadó szekciót fogja erősíteni. Sőt, erősítette már ezen a szombat délutánon is, ugyanis már pályára is küldte Fenyvesi Ferenc, a csapat szakvezetője. A mérkőzésen mindössze egy gól esett, és azt a gólt Huszka Bendegúz szerezte, a 16-os előteréből talált be a vendégek kapujába, ezzel a találattal nyerte meg 1–0 arányban a mérkőzést a Jánoshalma.

– Megmondom őszintén, a játék tekintetében ma valahogy nem volt igazán formában a csapat – tekintett vissza a találkozóra Sarok Attila, a JFC technikai vezetője. – Szép játékkal nem kényeztettek el minket a szívós, jó színvonalat képviselő Vinograddal szemben, viszont sikerélményük lett a játékosoknak az 1–0-ás győzelemmel. Persze győzelem után is valljuk, hogy egy felkészülési mérkőzésen nem az eredmény számít, de győzni azért mindig jó érzés.

A találkozón a JFC a Lengyel Péter, Szabó Szilárd, Túri Milán, Suhajda Merlin, Fenyvesi Kristóf, Stojanovic Milos, Papp Dominik, Lengyel Szabolcs, Nagy Roland, Gáspár Adrián, Huszka Bendegúz tizeneggyel kezdte meg a mérkőzést. Csereként szóhoz jutott még Berta Donát, László Dániel, László Benő és Fenyvesi Bálint is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában