Kosárlabda

2023.01.11. 21:04

Jól kezdett a KTE U23-as csapata

A tabellán a 2. MEAFC-Miskolcot fogadta a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét U23-as csapata a férfikosárlabda NB I/B Zöld csoportjában.

Vincze Miklós

Lazar Egeljevic (labdával) nyolc ponttal vette ki a részét a sikerből

Fotó: Réti Attila

 Meggyőző első negyedet produkált a KTE az esélyesebb vendégek ellen, tíz perc játék után 12 pontos előnyre tett szert. A második felvonásban a vendégek riadót fújtak, és elkezdték a zárkózást, így a félidőben már csak négy pont volt a felek között a differencia – a hírös városiak javára. A szünet után a kecskeméti fiatalok jó védekezéssel ismét tíz fölé növelték előnyüket. A záróetap is kemény csatát hozott, ám a hírös városiak is maximális koncentrációval hajtották végre a felvázolt taktikát, és megérdemelten húzták be a győzelmet. 

– A bajnokság legjobb négy csapatára maximálisan próbá­lunk felkészülni. Ennek köszönhetően egy igazi rangadót sikerült játszanunk, ráadásul olyat, ami a mi sikerünkkel zárult, ehhez gratulálok mindenkinek. Látszott, hogyha nem csak a gyakorlásra, hanem az eredményességre fektetjük a hangsúlyt, akkor sikeresek tudunk lenni – értékelt Ivkovic Stojan, a kecskemétiek edzője. 

KTE-Duna Aszfalt U23– MEAFC 74–63 (26–14, 10–18, 16–7, 22–24)

Férfi kosárlabda NB I/B, Zöld csoport, 15. forduló. 

KTE: Tóth Barna 16, Tóth Balázs 2, Ivkovic 20, Takács 2, Fazekas 16. Csere: Velkey 2, Lazar 8, Kiss D. 2, Botka 6. 

MEAFC: Kozák M. 13, Kozák B. 13, Ragályi 2, Tóth Bence 7, Lippai 4. Csere: Csák 7, Szögi 5, Gerőcs 2, Pintér 9, Cseh 1. V. M. 
 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában