Futsal

2022.12.12. 07:00

Hétfőn a fővárosban szerepel a ScoreGoal Kecskemét

A jövő héten két alkalommal is pályára lép a ScoreGoal Kecskemét Futsal a férfi futsal NB I. meglehetősen feszített év végi hajrájában, először hétfőn este lépnek pályára a hírös városi kék oroszlánok, az ELTE-BEAC vendégeként, az alapszakasz 15. fordulójában.

Vincze Miklós

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az év végi hadjáratban eddig jól teljesített a ScoreGoal Kecskemét Futsal együttese, hiszen a Haladás elleni rangadón kívül mindegyik meccsét megnyerte. A jövő héten hétfőn és pénteken is idegenben szerepelnek a kecskemétiek, hétfőn az ELTE-BEAC, majd pénteken a Rubeola FC Csömör vendégei lesznek.

A hétfői ellenfél, a fővárosi ELTE-BEAC ellen 6–1-re tudott nyerni a ScoreGoal még az ősszel a Messzi István sportcsarnokban, és ezúttal is az a céljuk, hogy bezsebeljék a felsőház elérése szempontjából értékes három egységet.

A sereghajtó legutóbb a Csömört 8-0-ra tudta megverni, és ezzel megszerezték első győzelmüket a bajnokságban. A hírös városiak a Nyírbátor és az Újpest felett arattak diadalt, így mindkét csapat sikerrel a háta mögött várhatja a hétfői ütközetet.

–Az Újpest elleni győzelemmel nagy lépést tettünk céljaink felé, hogy ott legyünk felsőházban – értékelte a csapata helyzetét Marko Gavrilovic, a kecskemétiek sportigazgatója. – Az előttünk álló mérkőzésekre is maximális alázattal és koncentrációval kell készülnünk, hiszen nem mindegy, hogy hányadik helyről várhatjuk majd a folytatást ebben a kiélezett bajnokságban. A hétköznapokban a legfontosabb feladatunk, hogy a regeneráció rendben legyen, hiszen erőltetett a menet, fokozott terhelésnek vannak kitéve a játékosok. Természetesen a taktika, és saját játékunk csiszolása is középpontban maradt. Az ELTE-BEAC nagy energiákat tesz ki a pályára, küzdenek az utolsó leheletükig, ezt megtapasztalhattuk már Kecskeméten, akkor is megnehezítették a dolgunkat az első félidőben. Most jó formában vagyunk, a legutóbb tapasztalható teljesítményt kell nyújtanunk, és akkor megszerezhetjük a fontos győzelmet a fővárosban is.

A mérkőzés 20 óra 15 perckor kezdődik, a Sport11 Sport és Szabadidőközpontban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában