Labdarúgás / Galériákkal

2022.10.09. 13:37

Hálás dolog volt szombaton hazai pályán játszani

A hétvégén a 7. fordulót rendezték meg a megyei bajnokságokban. A megyei első osztályban szombaton négy, a megye kettő Déli csoportjában egy, a megye kettő Északi csoportjában három mérkőzést játszottak le. A hazai csapatok mindenütt szigorú vendéglátók voltak, egyedül a megyei másodosztályú bajnokság Déli csoportjában a Borota tudott idegenben nyerni, nem is akárhol, hanem Kiskunhalason, és nem is akármilyen, hanem 5–0 arányban. No meg a Solt mentett egy pontot haza Kunszállásról.

Munkatársainktól

Képünk a Kiskunfélegyháza–Kunbaja meccsen készült.

Fotó: Gulyás Sándor

Megyei I. osztály

Kecskeméti LC–Soltvadkerti TE Variens 3–2 (2–1)

Kecskemét, 100 néző, vezette: Kőhalmi Attila (Kakuk Szabolcs, Juhász Szabolcs Olivér)

KLC: Kormos – Szabó V. (Nagy L. 79.), Balázs, S. Juhász, Tóth A. (Récsei 65.), Varga M. (Varga S. 91.), Patvaros, Bozsik (Figura 93.), Kőrös, Gáspár, Bessenyei (Ónodi 87.). Vezetőedző: Nagy Lajos

STE: Eifert – Veszeli, Katona G., Willy, Nna Nna (Gémesi 46.), Rácz (Tóth Á. 46., Pál M. 62.), Supka, Farkas B., Hegedűs, Kelemen (Lévai 83.), Viola, Bashiri-Shahroodi. Vezetőedző: Molnár László

Gólszerző: Patvaros 5., Bozsik 27. és 77., illetve Hegedűs 9., Gémesi az 57. percben.

Sárga lap: Patvaros 40., Szabó V. 53., Balázs 65., illetve Nna Nna 20., Viola 65. perc, Pál M. 71., Gémesi 91. perc.

Nagy Lajos: – A vártnál sokkal nehezebb volt ez a mai számunkra. Kétszer is vezettünk, de ellenfelünk mindkét alkalommal visszajött a meccsbe, szerencsére a végén sikerült az i-re feltennünk a pontot. Nagyon kellett ez a győzelem, mert minden meccsen egyenrangú partnerek vagyunk ellenfeleinkkel szemben, de dobjuk hátul a ki nem kényszerített hibákat. Ma végre ebből is kevesebb volt, sok helyzetet dolgoztunk ki, a góljaink mellett két kapufát is lőttünk. Úgy érzem, sikerünk megérdemelt a fiatal és ügyes soltvadkerti csapat ellen.

Molnár László: – Gratulálok a Kecskemétnek, ma egy játékvezetővel mindenképpen jobbak voltak.

Tiszakécskei LC II–Kiskőrösi LC 4–3 (2–2)

Tiszakécske, 60 néző, vezette: Rabi József Zsolt (Csákó Patrik, Juhász László).

Tiszakécske: Baráth – Benkó, Horváth A., Oberna, Klemenc, Káli (Jelenfi 94.). István, Tóth-Molnár (Albert 70.), Tóth M. (Ludánszki 46.), Tóth K., Hoffmann. Technikai vezető: Bagi Gábor

Kiskőrös: Tóth Z. – Szedmák, Hajnal, Dunai, Nagy A., Mihály D., Tóth Á., Vajda (Pekker 23.), Budai (Salami 70.), Tóth M., Pintyi. Edző: Agócs Zoltán

Gólszerző: Káli 22., Horvát 45., Benkó 50., Oberna 94., illetve Dunai 25., Tóth Á. 33., Szedmák 90. Sárga lap: Oberna 40., Horváth 59. Kiállítva Tóth K. 57.

Bagi: Gábor: Régóta voltam ennyire elégedett a csapat játékával. Nagyon jól játszottunk az első félidőben is, de megcsináltuk a szokásos kis hibánkat. Lélektanilag nagyon jókor jött az első félidő végén az egyenlítésünk. Utána volt egy jogos kiállítás. Ma mindenkin látni lehetett azt, hogy a maximumot beletette. Az amatőr labdarúgásba, ha beletesszük a maximumot, akkor ki is tudjuk belőle venni. Tudtam, hogy lesz még lehetőségünk, nem az elsőt rúgtuk be emberhátrányban, de ha lehet kívánni egy edzőnek valamit, akkor azt kívánja, hogy az utolsó pillanatban rúgjon gólt a csapata, mikor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Azt hiszem, hogy megérdemelten tartottuk itthon a három pontot, még úgy is, hogy fél órán keresztül emberhátrányban fociztunk. Az óriási csapatmunka meghozta a gyümölcsét.

Agócs Zoltán: Borzasztóan csalódott vagyok, nem erre számítottam ezen a mérkőzésen. Az a csapat amelyik négy gólt kap, ne nagyon akarjon nyerni, és ahol még vannak sétálgató játékosok míg a többiek küzdenek a csapatért, az a csapat nem is érdemel győzelmet. A második játékrészben a Tiszakécske egyszer fejelt, egyszer pedig lőtt kapura, de mind a kettő bent volt. Mi pedig eléggé impotens módon szerepeltünk a kapu előtt. Határozatlanok voltunk, elkapkodtuk a lehetőségeinket. Talán az a csapat nyerte meg ezt a mai mérkőzést, amelyik jobban akarta a győzelmet. Gratulálok a Tiszakécskének.

Harta SE - Bácsalmási PVSE 2-1 (2-1)

Harta, 150 néző, vezette: Polyák Attila (Markó László, Tóth István)

Harta: Ámann - Makó, Pintér, Hamar, Fekete T., Csehi, Grecu, Tóth B. (Pinczési 68.), Nasz, Erdei Varga M. Technikai vezető: Sümegi Béla

Bácsalmás: Koncsok – Harnos, Denkovity (Gabric 46.), Körmöci, Csanádi (Horváth D. 78.), Szűcs Sz., Crkvenjakov, Szabó A., Szalma (Snyehola 63.), Bálity (Nincsevics 72.), Zsoldos. Edző: Teslic Igor

Gól: Erdei a 16. és a 43. illetve Bálity a 33. percben

Sárga lap: Varga M. 45., illetve Denkovity 31., Snyehola 77. percben

Csehi Tamás, a Harta játékosa: – Végre azt a Hartát láttam a pályán akit szerettem volna. Egy nagyon jó csapatot tudtunk legyőzni, nem akarom megbántani az eddigi ellenfeleinket, de a mai ellenfelünk volt eddig a legjobb. Játékosaim csúsztak másztak egymásért, ezt is kértem tőlük a meccs előtt. Remélem, hogy ez egy nagy lökést ad a csapatnak és elindulunk fölfelé a tabellán.

Teslic Igor, a Bácsalmás edzője: - Jól kezdtük a találkozót, még 0-0-nál kihagytunk három komoly lehetőséget. Az ellenfelünk pedig gólra váltotta első lehetőségét, majd ezt követően egyenlíteni tudtunk, azonban egy kavarodás után ismét náluk volt az előny. Nem szabad csüggedni, ugyanis április 17-én kaptunk ki utoljára Lajosmizsén. A következő héten rendezzük a sorainkat és készülünk a Kecel ellen, ahol természetesen nyerni szeretnénk.

Kiskunfélegyháza–Kunbajai SE 2–0 (1–0)

Kiskunfélegyháza, 90 néző, vezette: Stefánovits Gábor (Ottenthál István, Putnik Tamás)

Kiskunfélegyháza: Nagy Sz. – Szűcs, Nagy D. (Ábel 74.), Magony, Valkai, Erős (Bálint 67.), Oroszi (Nemesvári 50.), Nagy V., Kanyó (Makány 82.), urbán, Szabó P. (Kurgyis K. 85.). Szakvezető: Némedi Norbert.

Kunbaja: Durdevac – Sojic, Ivkovic Ivandekic, Panic, Zigic (Plavsic 46.), Ikrás (Milovanovic 75.), Kokljevci, Sicar (Bélavári 77.), Momcilov, Borenovic, Kukjundzic. Szakvezető: Velibor Loncar

Gól: Oroszi 26., Nemesvári 78.

Sárga lap: Ikrás 60.

Kiállítva: Kujundzic az 54. percben.

Némedi Norbert, a Kiskunfélegyháza szakvezetője: – Jól kezdtük a mérkőzést, magabiztos játékot játszottunk, jó ritmusban, bár a pálya talaj sajnos a nem a legideálisabb, de jól alkalmazkodtunk hozzá. Több lehetőségünk is volt, egy szép fejesgóllal meg is szereztük a vezetést. Az egész mérkőzésre jellemző volt, hogy birtokolni tudtuk a labdát, és igazából a mi akaratunk érvényesült. A kiállítás mintha minket zavart volna meg jobban, azt követően volt egy jó tíz perce a vendégcsapatnak, e viszonylag hamar rendeztük a sorokat, és magabiztosan nyertünk.

Velibor Loncar, a Kunbaja szakvezetője: – Számítottunk ara, hogy minden bizonnyal a Kiskunfélegyháza a liga legjobb csapata, ez a játékban meg is mutatkozott. Sokkal jobban kezdett a hazai gárda, az első játékrészben végig domináltak. A szünetben néhány cserével próbáltunk másfajta játékra átállni, megpróbáltunk visszajönni a meccsbe, ám a második játékrész elején kapott piros lapot követően már nem volt reményünk arra, hogy fordítsuk. A hazai csapat megérdemelten győzött.

Megye II., Déli csoport

Kiskunhalasi FC–Borotai SE 0–5 (0–2)

Kiskunhalas, 80 néző, vezette: Kiss László (Berger Tibor, Balogh Bence)

Kiskunhalas: Szávold – Zubelic, Szabó I., Gyenizse, Ikotic, Tóth L., Csorba, Vuckovic, Oláh (Csikós 79.), Sárközi, Csillag. Tech. Vez: Kuhn Róbert.

Borota: Horvát – Mijatovic, Usumovic, Vizin (Szabó A. 61.), Vujkovic (Rátkai 64.), Nikutovic, Lulkac, Kopunovic, Simic, Szakál, Ciric (Horváth K. 67.). Tech. vez: Joszip Dulics

Gól: Nikutovic 43., 60., Simic 47., Lukac 57., Rátkai 72.

Kiállítva: Csorba a 42. percben.

Megye II., Északi csoport

Kerekegyházi SE–Lakiteleki TE 5–2 (2–2)

Kerekegyháza 160 néző, vezette: Tasnádi Dávid (Aladics Tamás, Kósik László)

Kerekegyháza: Fekete – Rigó, Sahin-Tóth, Garaci, Nagy L., (Hefler E. 71.), Szécsényi (Krajcsovszki 77.), Malecz, Kovács S. (Gazdag I. 84.), Szatmári, Bálint, Nagy N.

Lakitelek: Czakó – Harabula (Kakó 53.), Kotvics (Kovács L. 71.), Győri, László, Szabó Á., Illés, Dóka, Steklács, Magyar P., Tombácz. Edző: Verebélyi Gábor.

Gól: Nagy L., 17., Malecz 43., Szécsényi 51., 71., Krajcsovszki 83. ill. Illés 19., Magyar 29.

Kunszállás SE–Solti FC 1–1 (1–0)

Kunszállás, 60 néző, vezette: Tóth Róbert (Bán Kristóf, Juhász Tamás)

Kunszállás: Dobos – Fekete I., Feket eT., Polyák (Kádár 66.), Ficsór (Szalai 21.), Hatvani, Kertész Á., Nemes, Páli, Kuklis (Szomora 46.), Kása.

Solt: Borbély – Facskó, Szalánczi, Puskás, Nagy M., Nitsch, Ludányi, Hajdú (Kurta 68.), Mazán (Madár 78.), Cislo, Pribék. Edző: Vaskó József.

Gól: Hatvani 25., ill. Nagy M. 48. perc.

Kiskunmajsai FC–Kiskunfélegyháza II. 1–0 (1–0)

Kiskunmajsa, 110 néző, vezette: Bosnyák Sándor (K. Szabó Krisfót, Golovics Attila)

Kiskunmajsa: Juhász – Nagy G., Csikós, Csupity (Stránszki 46.), Szikora, Boros (Ács 74.), Lengyel (Gera 46.), Szőke P., Lukács, Gilicze (Maconka 64.), Pocsai. Technikai vezető: Kis Péter.

Kiskunfélegyháza II.: Magyar I. – Horváth B., Bakró-NAGy, Szabó T. (Berekszászi 46.), Szalai, Cseh, Görög, Tóth L., Szőke H., Fricska, Német. Technikai vezető :Balog Huba.

Gól: Boros a 33. percben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában