Futsal

2022.04.25. 21:39

A ScoreGoal bebizonyította, tud még győzni

Egy, a Nyírgyulajtól elszenvedett bajnoki, és a Veszprém elleni két kupavereség után hétfőn este visszatért a győzelem útjára a ScoreGoal Kecskemét Futsal. Szoros és végig harcos mérkőzésen az Aramis SE csapatát sikerült legyőzniük a kecskeméti kék oroszlánokbak.

Vincze Miklós

Darko Ristic nyitotta meg a gólok sorát. Fotó: Bús Csaba

A végig kiélezett állás meccse volt a ScoreGoal Kecskemét mérkőzése az Aramis SE ellen a férfi futsal NB I. alsóházának a 7. fordulójában. Még érintetlenek voltak a kapuk, amikor a hazai kapus, Rigó kapott piros lapot. Egy percre rá, a 8. percben vezetett először a hazai gárda Ristic góljával, Vattamány egy percre rá egyenlített, 1–1. A 12. percben Hadnagy talált be, de Büki azonnal válaszolt, 2–2.

A második játékrészben Mánya találata után három percig vezetett a ScoreGoal, hogy aztán Büki újra egyenlítsen, 3–3. Vattamány törte meg a sormintát, öngóljával ugyanis újra a ScoreGoal szerzett vezetést, Hadnagy pedig rögvest berúgta az ötödik hazai gólt is, 5–3-ra alakítva az állást. Bognár még szépített a hajrában 5–4-re – két perccel azután, hogy Rigó is a kiállítás sorsára jutott –, de több találat nem esett, így otthon tartották a mind pszichikailag, mind a tabellán elfoglalt helyezés szempontjából fontos három pontot a kecskemétiek.

ScoreGoal Kecskemét Futsal–Aramis SE 5–4 (2–2)

Kecskemét, vezette: Futó Tamás, Deme Rajmund

ScoreGoal Kecskemét: Rigó – Bencsik, Ristic, Hadnagy, Mánya. Csere: Halmavánszki – Mészáros, Klacsák, Kajtár, Öreglaki, Boznánszky, Sallai, Kovács Á., Kulcsár. Játékos-edzők: Darko Ristic és Mánya Szabolcs.

Aramis: Nyerges – Vattamány, Pap, Bognár, Büki. Csere: Molnár – Soós, Fülöp, Bélavári, Hosszú, Moga, Lávai. Vezetőedző: Moga Flavius Lorant

Gól: Ristic a 8., Hadnagy a 12., a 27., Mánya a 21., Vattamány (öngól) a 27., illetve Vattamány a 9., Büki a 13., a 24., Bognár a 38. percben.

Kiállítva: a Rigó 7., Hadnagy a 36. percben.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában