asztalitenisz

2021.09.12. 15:23

Magabiztosan nyert a Spari a Majsa ellen

Hétvégén rendezték a második fordulót a férfi asztalitenisz NB II-ben. A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér Kiskunmajsán gyűjtötte be a 3 pontot a győzelemért.

Kovács Nóra

Fotó: Beküldött fotó

Szombaton a férfi NB II. Dél-Keleti csoportjában idegenben, a Kiskunmajsai AC csapatának otthonában mérkőzött a Kecskeméti Spartacus Sortkör és Közösségi Tér együttese. A Kiskunmajsa idén szerepel először a férfi NB II.-ben.

Pávics magabiztos játékkal nyerte játszmáit, az egyéni mellett párosban is magabiztosan győzött Füle Katával. Füle szintén teljes mértékben hozzá tette győzelmeit a csapat sikeréhez. Jádi Dominik és Gyetvai Ákos fontos mérkőzéseket nyertek meg, így végül 5/13-as győzelmet aratott a Kecskemét.

Elégedett vagyok, mivel csapatunk idegenben is nyerni tudott – mondta Fodor Miklós, a Spartacus Sportkör és Közösségi Tér edzője. – Pávics és Füle vezérletével végig vezetve hoztuk el idegenből a 3 pontot. A folytatás szeptember 23-án, pénteken 18 órakor Újszászon a sportcsarnokban lesz a másik tavalyi bajnokságból feljutó Újszászi Városi Vasutas SE ellen.

Kiskunmajsai AC I.–Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 5/13

Kiskunmajsa, Férfi NB II.

Győztesek: Kspari: Pávics Péter 4/4, Füle Kata 4/3, Jádi Dominik 4/2, Gyetvai Ákos 4/2, Pávics – Füle 1/1, Gyetvai – Jádi 1/1.

Kiskunmajsai AC. I.: Fülöp Szilvia 4/3, Varga Károly 4/2, Tanács Nóra 4/0, Mészáros Béla 4/0, Varga – Fülöp 1/0, Tanács – Mészáros 1/0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában