futsal

2021.08.05. 11:53

Véget ért a ScoreGoal tihanyi edzőtábora

Szerdán a Balaton Bútor FC Veszprém elleni felkészülési mérkőzéssel lezárult az NB I.-es rajtra készülő ScoreGoal Kecskemét Futsal tihanyi edzőtábora. Koós Károly csapata pénteken már hazai pályán lép pályára, újabb edzőmérkőzésen.

Vincze Miklós

Koós Károly (balra), a kecskeméti együttes edzője összességében nem volt csalódott a berettyói meccs után Futsal NBI 1-forduló Messzi István Sportcsarnok

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

A Balaton Bútor FC Veszprém elleni meccsel zárult a bajnoki rajtra készülő, a nyáron jelentősen megújult, és a remények szerint megerősödött kecskeméti futsalosok számára a tihanyi edzőtábor. A magas hőfokú, ezúttal már a bajnoki mérkőzések rendjének megfelelően kétszer húsz perces találkozón a félidőben még Koós Károly tanítványai vezettek 3–2 arányban, ám aztán a folytatásban a sorozatterhelés okozta fáradtság miatt több elkerülhető gólt is beszedett a hírös városi gárda, és a Veszprém így megnyerte az összecsapást.

SG Kecskemét Futsal–Balaton Bútor FC Veszprém 5-6 (3-2)

A kecskeméti gólokat Boznánszky, Hadnagy, Biró és Aleksic szerezték, utóbbi kétszer is a veszprémi kapuba talált.

Képünkön Kulcsár Gábor, aki az idén is a SCoreGoal játékosa.
Fotó: Bús Csaba / achív-felvétel

– Főleg egy felkészülési meccsen a pozitív dolgokra érdemes koncentrálnunk, és szerencsére van is mire, hiszen tudtunk rúgni öt gólt egy nagyon masszív Veszprémnek – értékelt Koós Károly, a kecskeméti gárda mestere a mérkőzést követően. – Volt tartalma a játékunknak, noha a sorozatterhelés miatt adódtak figyelmetlenségek a végjátékban, amelyek megbosszulták magukat, és így elkerülhető gólokat kaptunk. Pénteken 19 órakor hazai pályán zárjuk a felkészülést a Berettyóújfalu ellen – tért át csapata péntek esti, hazai fellépésére. – Náluk jobb ellenfelet keresve sem találhattunk volna, hiszen a hazai mezőnyben a legjobb csapatok közé tartoznak. Vannak kisebb-nagyobb sérüléssel küszködő játékosaink, meglátjuk, hogy kiket lehet majd terhelni, és hogy milyen mértékben. Egy magas színvonalú összecsapásra számítok, remek erőfelmérő lesz a bajnoki nyitány előtt, amelyre várjuk nagy szeretettel a szurkolókat is.

A klub közleménye szerint a jelenlegi járványügyi szabályozások értelmében továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni a sportrendezvényeket. A 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a csarnokba. A belépés egyébként díjtalan.

Borítóképünk illusztráció.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában