kosárlabda

2021.08.19. 21:20

Lejátszotta első előkészületi meccsét a Duna Aszfalt-DTKH

Az Alba Fehérvár vendégeként, zárt kapus találkozón vívta meg első előkészületi mérkőzését az NB I.-es rajtra készülő kecskeméti férfi kosárlabdacsapat. 

Vincze Miklós

A mérkőzés hazai győzelemmel zárult, Dejan Mihevc csapata, az Alba Fehérvár 92–73 arányban győzött.

Alba Fehérvár–Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 92-73 (23-19, 31-22, 19-19, 19-13)

A kecskeméti csapat pontszerzői: Wittmann 9/6, Lukács 2, Kucsera 7/3, Jaramaz 5, Karahodzics 15, Milutinovic 15/3, Pollard 12, Dramicanin 8.

– Egy agresszív és erős csapat ellen játszottuk első felkészülési meccsünket, akik már egy lengyel tornán meccsritmusba kerültek – értékelt Váradi Kornél, a kecskemétiek vezetőedzője. – Két új igazolásunk is bemutatkozott, ők még csak pár napja készülnek velünk, folyamatosan építjük be őket a keretünkbe. Kiváló erőpróba volt ez a meccs számunkra, és látszik, hogy miben kell még fejlődnünk a következő hetekben. A jövő héten két edzőmeccs is vár ránk Pécsen és Kaposváron. Az eltervezett menetrendben folytatjuk a munkát, és a pozitívumokra építkezünk, és csiszoljuk tovább játékunkat.

A jövő héten újabb két edzőmeccs vár a kecskeméti kosarasokra. Előbb augusztus 25-én a PVSK otthonában lépnek parkettre, majd augusztus 28-án a Kaposvár látja vendégül Wittmann Krisztiánékat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában