ASZTALITENISZ

2021.05.18. 10:27

Szoros meccseken, de végül simán nyert a Spartacus

A férfi NB II. dél-keleti csoportjában a Gyulát fogadta a 18. fordulóban a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér. Fodor Miklós csapata sima győzelmet aratott.

Nyitray András

A győztes kecskeméti csapat

Kecskeméti győztesek: Márkus Enikő 4/4, Jádi Dominik 4/3, Szűcs Bence 3/2, Gyetvai Ákos 4/3, Drabant Anita 1/1, Drabant/Füle, Gyetvai/Jádi páros 1/1 – 1/1.

Gyulai győztesek: Dr. Váradi Zsolt 4/3, Styr György 4/0, Tóth Jenő 4/0, Dihel Mihály 4/0,

Dr. Váradi / Tóth és a Dihel/ Styr párosok 1/0,1/0.

Fodor Miklós, a Spartacus vezetőedzője: – A gyulai csapaton érezhető volt az edzéshiány és Sarkadi hiányzása. Küzdelmes volt minden mérkőzés, a hazai pálya most nekünk kedvezett. Márkus Enikő ismét bizonyított, nem talált legyőzőre. Jádi Dominik hullámzó összpontosítással játszott, a Dr. Váradi elleni döntő szettben maradt alul. Szűcs Bence és Gyetvai Ákos jó versenyzéssel nyerték meg azokat a mérkőzéseiket, amelyeket nekik számoltunk a mérkőzés előtt. A végeredmény nem tükrözi, hogy milyen szoros mérkőzések voltak. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

A győztes kecskeméti csapat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában