labdarúgás / GALÉRIÁVAL

2020.10.12. 15:18

Hét meccsből hetet nyert a Kunbajai SE

A megyei másodosztályú bajnokság Déli csoportjában a 8. fordulóban, a hétvégi találkozó előtt 18 ponttal az első helyen álló Kunbaját, a 14 pontos 3. helyet elfoglaló Nemesnádudvar fogadta. A mérkőzést magabiztosan nyerte a vendég gárda.

Márton Anna

Fotó: Márton Anna

Nagy lendülettel kezdték a mérkőzést a vendégek, a játékmester, Pavlic Sasa egy mélységi passz után már a 15. percben betalált a kapuba, és nem kellett sokat várni a következő gólra sem. A 21. percben egy kontratámadás végén a leshatárról induló Sotra Igor lőtt a hosszúsarokba. A 27. percben Nemesnádudvar egy százszázalékos helyzetet hagyott ki, miután a kiugró hazai csatár a kapussal szemben nem tudta a labdát a hálóba helyezni. Néhány percre rá egy újabb szépítési lehetőséget hagyott ki a hazai csapat, így 2-0-ás előnnyel vonulhatott a félidőre a Kunbaja. A második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott. Félóra telt el a második játékrészből, amikor a Kunbaja újabb gólt szerzett, ezt a találatot azonban a játékvezető nem adta meg, miután az asszisztens jelezte, hogy szabálytalanság történt az ötösön belül, ahol valóban egy nemesnádudvari játékos terült el, vérző fejjel. Ezt követően igen forró tömegjelenet alakult ki, a parázs percek zárásaként az egyik kunbajai játékost, Lazic Nemanjat kiállította a játékvezető. Ezt követően a kunbajai csapat emberhátrányban is magabiztosan őrizte egészen a végéig a kétgólos előnyét, noha a hazaiak sokat tettek azért, hogy betaláljanak Mikovic Kapujába.

Simon István, a Nemesnádudvari KSE vezető edzője: – A várakozásoknak megfelelően alakult a meccs, tudtuk, hogy jobb csapat a Kunbaja, mint mi. Őszintén megmondom, olyan érzésem volt néha, mintha felnőtt csapat játszana az ifi csapattal. Gyorsaságban, erőben, tudásban, tudatosságban is abszolút fölöttünk állnak, de szerintem nem csak mi fölöttünk, hanem az egész megye kettes mezőny fölött. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége, de szerintem ez egy sokkal jobb Kunbaja, mint amilyen akár a tavalyi volt. Persze mást lehetett volna a meccs képe, ha a két helyzetünket berúgtuk volna az elején, de azok kimaradtak. Azt ugyanakkor elismerem, hogy nem játszottunk jól, de küzdöttünk, hajtottunk, a hazai pálya kötelezett is erre.

Igor Balunovic, a Kunbajai SE csapatkapitánya: – Kemény meccs volt, jó volt az ellenfél, jól tartották magukat a nemesnádudvariak, de én azért bíztam a csapatomban. A három pontért jöttünk és meg is szereztük hála Istennek, úgyhogy és örömmel utazunk haza. A bajnokságban az a célunk, hogy elsők legyünk. Most az őszi szezonban az összes meccsünket idegenben játsszuk, ez jelentősen megnehezíti a dolgunkat, de állunk a nehézségek elé, hét meccsből hetet nyertünk eddig, azt gondolom, hogy jól végezzük a feladatunkat.

Nemesnádudvari KSE-Kunbajai SE 0-2

Nemesnádudvar, 150 néző, vezette: Sebestyén László, asszisztensek: Apró Ferenc, Juhász Tamás.

Nemesnádudvari KSE: Wittmann Viktor- Varga Erik (Simon Bence 77.), Magyari András, Kákonyi Máté, Vinter Zoltán (Mezőfi Zoltán 89.), Nébl Krisztofer, Vinter Balázs, Schaffer Ádám Menyhért, Harsányi Martin, Csordás Zalán (Jagicza Tibor 86.), Schmidt Endre (Fejes Noé 73.)

Sárga lapok: Witman Viktor 79., Magyari András 63., Nébl Krisztrofer 83., Harsányi Martin 89., Schmidt Endre 42. percben.

Kunbajai SE: MIkovic Srdjan- Ivkovic Ivandekic Andrej, Balunovic Igor, Gulyás Miso (Stojkovic Nebojsa 83’), Ikrás Boján, Lazarevic Jovan, Plavsic Sasa (Tatalovic Srdan 88.), Lazic Nemanja, Sotra Igor, Tatalovic Goran, Marinkovic Milos (Kovac Ugljesa 66.)

Sárga lapok: Plavsics Sasa 65. percben.

Piros lap: Lazic Nemanja 79. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában