asztalitenisz

2020.09.17. 11:55

Remekül kezdte a 2020/2021-es szezont a Spari

A legutóbbi szezonban bronzérmes Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér kiválóan rajtolt a 2020/2021-es női élvonalbeli bajnokságban. A hírös városi együttes mindegyik meccsét megnyerte az első négy fordulóban.

Borbély Károly

A budapesti Ormai-csarnokban asztalhoz álló kecskeméti együttes

Forrás: Kecskeméti Spartacus

Az elmúlt hétvégén, péntektől vasárnapig a budapesti Ormai-csarnokban rendezték a női extraligás bajnokság első, második, harmadik és negyedik fordulóját. A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér mindegyik meccsét megnyerve remekül teljesített a viadalon. A Kiskunmajsai AC-t 6:3-ra (a spari győztesei: Radonjic-Mojsilov Aleksandra 3, Ciurcui Melinda 2, Füle Kata 1), a Nyíregyházát 6:1-re (a Ciurcui-Füle páros, Ciurcui 2, Radonjic-Mojsilov 2, Drabant Anita 1), a Szekszárdot 6:4-re (a Ciurcui-Füle páros, Ciurcui 3, Radonjic-Mojsilov 2), a Kanizsai Sörgyár SE-t pedig 6:1-re (a Ciurcui-Füle páros, Ciurcui 2, Radonjic-Mojsilov 2, Drabant 1) verte a hírös városi alakulat.

– Egy igazán nehéz hétvégén vagyunk túl, nem nagyon lehetett előre számolgatni. A nyári felkészülésünk jól sikerült, bizakodva vágtunk neki a szezonnak, amelyben kivétel nélkül megerősödött ellenfelekkel kell összecsapnunk. A csapatunkhoz érkezett Ciurcui Melinda bizonyította felkészültségét, az eredményeket látva elmondható, hogy szükségünk volt az ő személyére, játékára, rutinjára. A hétvégén mindenki győzelemmel segítette a csapatot, külön örömteli és kiemelendő, hogy Melinda minden egyéni mérkőzését megnyerve hagyhatta el az asztalt, így nagyban hozzájárult a sikerhez. Bizakodva várjuk a folytatást, ami október 3-án és 4-én lesz Orosházán – mondta Szabó Krisztián, a kecskeméti csapat vezetőedzője, aki a nyári felkészülés után először irányította tétmeccsen a Sparit, amelyet a Radonjic-Mojsilov Aleksandra, Füle Kata, Drabant Anita, Márkus Enikő és Ciurcui Melinda ötös alkot.

A Szabó Krisztián által említett orosházi megméretésen a kecskeméti csapat a házigazdák mellett a Budaörssel és az ERDÉRT SE-vel mér­kőzik.

A budapesti Ormai-csarnokban asztalhoz álló kecskeméti együttes
Fotó: Kecskeméti Spartacus

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában