labdarúgás

2020.08.26. 13:50

Idegenben játszik a Kécske és a KTE HUFBAU

Szerdán folytatódik a küzdelem az NB III.-ban, a 6. fordulóban a Tiszakécskei LC és a KTE HUFBAU is idegenben lép pályára, mindkét gárda 17 óra 30 perckor.

Vincze Miklós

Az NB III. Keleti csoportjában az elmúlt fordulóban hazai pályán nagy csatában pontokat veszítő kécskei alakulat Miskolcra utazik, a DVTK II. vendégeként javíthatnak a Tisza-parti kék-sárgák. A DVTK-fakó a bajnokságban egy győzelem, két döntetlen és két vereség mérleggel a 16. helyen áll. Hazai pályán győzniük még nem sikerült az acélvárosiaknak, a Debrecen második csapatával 0–0-s döntetlenre végeztek, a Tiszaújváros és a Kisvárda II. pedig nagy csatában ugyan, de elvitte Miskolcról mind a három pontot.

A Közép csoportban a KTE HUFBAU az újonc Hódmezővásárhelyi FC vendége lesz. A vásárhelyiek jól kezdték a szezont, hazai pályán eredményesek is, így nem lesz könnyű dolga a kecskeméti gárdának, amely hazai pályán még hibátlan, idegenben azonban még nem szerzett pontot. – Nehéz meccsre van kilátás, hiszen egy masszív, agresszív, kemény csapat a Hódmezővásárhely, otthon jól is szerepelnek – nyilatkozta Gombos Zsolt, a kecskemétiek trénere. – Fontos lesz az, hogy hogyan állunk bele a mérkőzésbe, fel kell vennünk nekünk a kesztyűt. A keménységnek és az agresszivitásnak meg kell lennie a mi oldalunkról is, ugyanakkor hideg fejjel kell futballoznunk, illetve szükség lesz természetesen a jó egyéni teljesítményekre is. A célunk az, hogy idegenben is elindítsunk egy pozitív szériát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában