Útinform

2024.05.30. 08:00

Ezeken a helyeken korlátozzák a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani csütörtökön Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást csütörtökre vonatkozóan.

útinform, közlekedés, forgalomkorlátozás
Ezeken a helyeken korlátozzák a forgalmat Bács-Kiskunban
Fotó: shutterstock.com /illusztráció

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán, az újhartyáni szakaszon, a 41-es és a 47-es kilométer között a Budapest felé vezető oldalon elbontották a terelést. A Röszke felé vezető oldalt a mai napon bontják el. Torlódás várható a munkaterület mögött!

– Lajosmizse térségében, a 68-as és a 74-es kilométer között is terelik a forgalmat szalagkorlát csere miatt. Mindkét irányban lezárták a belső sávot, a forgalom sávelhúzással a külső és a leálló sávon halad.

– A Röszke felé vezető oldalon, a 108-as kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-észak csomópont felhajtó ágát aszfaltozzák, ezért azt lezárták. Kerülni a 102-es kilométernél a Kunszállás csomópontnál vagy a 114-es kilométernél, a Kiskunfélegyháza-dél csomóponton keresztül lehet. 

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak. A fél útpályát lezárták, irányonként csak egy-egy sáv járható. 

Az 52-es főúton, Fülöpszállás átkelési szakaszán, a 35-ös kilométernél a vasúti átjárót újítják fel. A forgalmat terelőútra irányítják. 

Az 53-as főúton, Soltvadkert határában a 35-ös kilométernél félpályás lezárás mellett aszfaltoznak, a 36-os kilométernél a vasúti átjárót építik, ezért azt lezárták. A forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják. Szintén Soltvadkert közelében, a 40-es kilométernél építési munka miatt félpályás lezárás van érvényben.

– Soltvadkert és Pirtó között, a 42-es kilométernél is a vasúti átjáróban dolgoznak. A forgalmat ugyancsak helyben kiépített terelőútra irányítják. 

Az 54-es főúton, Soltvadkert közelében, a 43-as és a 44-es kilométer között körforgalmat építenek. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza az áthaladást.

– Császártöltés közelében, a 71-es és a 74-es kilométer között építési munka miatt a fél útpályát lezárták.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun vármegyében, az 5205-ös jelű Örkény-Tass összekötő úton a vasúti átjárót újítják fel Kunszentmiklósnál. A 34-es kilométernél a járműveket helyben kiépített terelőútra irányítják.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában