kosárlabda

2020.07.17. 16:41

Rastko Dramicsanin visszatért a KTE-hez

Rastko Dramicsanin visszatér a férfi élvonalban szereplő KTE-Duna Aszfalt csapatához – közölte a hírt a klub hivatalos honlapja. Az együttes régi-új játékosa már jól ismert a kecskeméti szurkolók számára, hiszen 2017 és 2019 között két szezonban szerepelt kecskeméti mezben.

Borbély Károly

Rastko Dramicsanin (labdával) ismét KTE mezt húz

Forrás: PN

Fotó: Bús Csaba

Rastko Dramicsanin egy év kaposvári kitérő után úgy határozott, visszatér Kecskemétre. A 208 centiméter magas szerb játékos nagy reményekkel várja a 2020/21-es szezont.

– A kecskeméti ajánlat nagy örömömre szolgált, két eredményes évet tölthettem el korábban a KTE-Duna Aszfaltban. A menedzsmentet és a játékosok zömét jól ismerem, és az a játékfilozófia is közel áll hozzám, ami a KTE-t jellemzi. Rengeteg szép emlék köt a városhoz és a csapathoz, várom már, hogy elkezdhessük a közös munkát – mondta a Dramicsanin, míg a KTE vezetőedzője, Váradi Kornél így kommentálta a játékos érkezését: – Dramicsanin hosszú ideje a magyar mezőny egyik meghatározó légiósa, ezt már számtalanszor bizonyította. Olyan mentalitású játékos, akivel minden edző szívesen dolgozik együtt. Egyértelműen erősítés a csapatunk számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában