kosárlabda

2020.07.31. 20:00

Karahodzsics már Kecskeméten tartózkodik

A KTE-Duna Aszfalt augusztus 10-én kezdi a felkészülést a 2020/2021-es szezonra. A hírös városiak centere, Karahodzsics Kemal azonban már előbb munkába áll, ő ugyanis a magyar válogatottal edz vasárnaptól.

Borbély Károly

Karahodzsics Kemal szeretné meghálálni a bizalmat

Forrás: Bús Csaba

Fotó: BUS CSABA

A férfi élvonalbeli KTE-Duna Aszfalt centerének, Karahodzsics Kemálnak augusztus 2-án indul a 2020/2021-es szezon, akkor kezdődik ugyanis a magyar válogatott összetartása Kecskeméten.

A játékos a jelenlegi járványügyi helyzet miatt már kedden útra kelt Szerbiából. A magyar határ átlépése után átesett a koronavírus-teszten, amelynek negatív eredménye közel 48 óra múlva megérkezett, így elhagyhatta a házi karantént (időközben megtörtént a második mintavétel is), és ott lehet vasárnap a válogatott első foglalkozásán.

– Nagyon várom már, hogy újra együtt legyek a többiekkel, a kecskeméti vezetőkkel azért is időzítettük így a visszaérkezésemet, hogy a hatályos járványügyi szabályoknak megfelelően meglegyen minden szükséges engedélyem augusztus másodikáig – mondta Karahodzsics, a ktekosar.hu portálnak. – Mindig megtiszteltetés és öröm számomra, ha meghívást kapok Ivkovics Sztojan szövetségi kapitánytól. Szeretném jó teljesítménnyel meghálálni a bizalmát. Az egész nyáron keményen dolgoztam, úgy érzem, hogy az erőnlétem a helyén van, sőt még fejlődni is tudtam.

Karahodzsics Kemal szeretné meghálálni a bizalmat
Fotó: Bús Csaba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában