kosárlabda

2020.06.03. 16:36

Révész Ádám Kaposvárra igazolt

Távozott a KTE-Duna Aszfalt élvonalbeli férficsapatától Révész Ádám.

Borbély Károly

KTE-Duna Aszfalt – Jászberényi KSE férfi kosárlabda NB I ‘A’ csoport, 19. forduló Kecskemét, Messzi István sportcsarnok

Forrás: PN

Fotó: Bús Csaba

A 25 éves center a legutóbbi bajnokság előtt, 2019-ben érkezett Kecskemétre, most pedig úgy döntött, hogy Kaposvárra igazol. A hírös városi lilák színeiben az összes – huszonegy – meccsen pályára lépett, átlagban 10,6 percet töltött parketten, ez alatt 2,5 lepattanóval és 2,6 ponttal segítette csapatát.

– Nagyon örülök, hogy Kaposváron folytathatom a pályafutásom, nagyon szimpatikus a csapat. Az első emlékem a Kaposvárról a Paks–Kaposvár bajnoki döntő, amelyet megnyert a KKK. Én is ott voltam, nagyjából 8 éves lehettem akkor, és nagyon élveztem, de persze azt nem sejtettem, hogy valaha majd én is ebben a klubban fogok játszani – nyilatkozta Révész Ádám a somogyi klub honlapjának.

– Az új fiatal játékosszabály miatt is úgy érzem, jó döntést hoztam. Az olyan játékos számára, mint én, aki már nem tartozik az utánpótlás korosztályba, ugyanakkor nincs válogatott szinten sem, sok fejtörést okoz az új helyzet. Így az is szempont volt a választásban, hogy Kaposváron sincs meghatározó fiatal magas poszton.

Fotó: Bús Csaba / PN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában