kosárlabda

2020.05.21. 16:34

Marko Derasimovic és családja végre kimehetett a szabadba

Mint ahogy Magyarországon, úgy Szerbiában is elkezdődtek a fokozatos lazítások a koronavírus-járvány miatti, a magyarországinál egyébként jóval szigorúbb szabályozásokon. Aligha meglepő, hogy a kosárlabda NB I.-ben szereplő KTE-Duna Aszfalt játékosa, Marko Derasimovic és a családja is nagyon várta már, hogy végre együtt mehessenek ki a szabadba.

Vincze Miklós

Marko Derasimovic

Forrás: Bús Csaba

Fotó: BUS CSABA

Derasimovic úgy tervezi, hogy júliustól már teljes intenzitással a labdás edzésekre fókuszál. – A vírust átvészeltük, hála istennek mindenki egészséges a családomban és a környezetemben is – nyilatkozta Marko Derasimovic, aki otthon, Kragujevacban tölti napjait. – Egyre jobb az emberek hangulata, hiszen egyre inkább kezdenek megtelni élettel az utcák, rengeteg felnőttet, fiatalt látok a szabadban mozogni, és nagyon sokan kosárlabdáznak is. Mi is sok időt töltünk a szabadban, nagyon vártuk már, hogy eljöjjön ez az időszak, főleg a gyerekeknek jelent ez hihetetlenül sokat.

A mérkőzésenként 19 pontot átlagoló kecskeméti közönségkedvenc azt is elárulta, hogy hogyan tartja magát formában. – Az egyéni edzéseket, az erőnlét megőrzését könnyíti, hogy kinyitottak az edzőtermek, így már nem csak otthon és a szabadban lehet megoldani az erősítő gyakorlatokat. Most elsősorban a kondícióm megtartására, fejlesztésére koncentrálok, a labdás gyakorlatokat majd csak júliusban kezdem meg. Ezzel lényegében a nyári menetrend nem változik meg gyökeresen a korábbiakhoz képest, hiszen minden évben így szoktam felépíteni a bajnokság előtti alapozásomat – zárta gondolatait.

Marko Derasimovic
Fotó: Bús Csaba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában