labdarúgás

2019.10.26. 07:40

Veretlent fogad a KTE

 Az NB III. Közép csoportjának 12. fordulójában az eddig veretlen Szentlőrinc SE-t fogadja a KTE-Hufbau. A találkozó vasárnap 13.30 órakor kezdődik a Széktói Stadionban.

Borbély Károly

Nagy öröm lenne a KTE-drukkereknek, ha a Szentlőrinc pont nélkül távozna a Széktóiból

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

Remek formában lévő együttes érkezik vasárnap Kecskemétre. A Szentlőrinc SE a legutóbbi öt meccséből hármat megnyert és két döntetlent könyvelhetett el. A hírös városiaknak nem ilyen imponáló a mérlegük erre az időszakra: három vereség, egy döntetlen és egy győzelem.

„A Szentlőrinc folytatta tavalyi jó szereplését, annak ellenére, hogy pár játékos elment tőlük. Újra tudtak megfelelően igazolni, eddig veretlenek, és ez önmagában bizonyítja, hogy egy jó csapatot várunk. Nekünk a legfontosabb feladatunk az, hogy elsősorban magunkat győzzük le. Én tartom azt a véleményem, hogy a mezőnyben bárkit képesek vagyunk legyőzni. A munka a szokásos mederben zajlik, jól dolgoznak a fiúk. Szeretném, ha végre az edzéseken elvégzett munka vasárnap is kijönne, mert akkor senkitől sem kell tartanunk” – nyilatkozta a kecskemetite.hu portálnak Zoran Kuntics, a KTE vezetőedzője, míg az ellenfelet irányító Gombos Zsolt így várja a mérkőzést: „Tiszteljük nagy múltú ellenfelünket, mely remélhetőleg szép jövő elé is néz. Jó csapatnak tartom a Kecskemétet, jó játékosokkal, úgyhogy figyelmen kívül hagyjuk a tabellán elfoglalt helyüket. Még mindig hullámvölgyben vannak, de ebből bármikor kijöhetnek. Mi a saját játékunkra törekszünk, ami egy támadófutball, eközben szeretnénk megtartani hátsó stabilitásunkat is, alkalmazkodva az ellenfélhez. Eddig minden meccsen elégedett voltam a játékosaim hozzáállásával, jó erőben vannak, felkészültek, most is győzni szeretnének.”

Nagy öröm lenne a KTE-drukkereknek, ha a Szentlőrinc pont nélkül távozna a Széktóiból
Fotó: Bús Csaba / Petőfi Népe

A forduló további párosításai, vasárnap: Dunaharaszti–Iváncsa, PMFC–Dabas, Szabadkikötő–Dunaújváros, Bp. Honvéd II–Kelen SC, Monor–Szekszárd, Rákosmente–Kozármisleny, Dabas-Gyón–Taksony, mindegyik 13.30 órakor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában