kerékpározás

2019.07.04. 13:04

Radics Milán ismét remek eredményekkel tűnt ki

Az elmúlt héten rendezték a hazai országúti kerékpársport legfontosabb versenyeit.

Vincze Miklós

Radics Milán az időfutam után levezet

Fotó: Vígh Attila

Először az időfutam bajnokságot bonyolították le, amelyet ismét Debrecen rendezett meg. Ebben a versenyszámban a kerékpárosok egyetlen ellenfele az óra.

A Szeleshát Birtok Kecskeméti ES három sportolóval képviseltette magát. Közülük a 14 éves Radics Milán szerepelt a legjobban, aki megnyerte a korosztálya futamát, és ezzel a Magyar Köztársaság Időfutam Bajnoka lett.

Ezzel Milán egyúttal a sokoldalúságát is bizonyította, mert tavasszal a hegyi bajnoki trikót is megszerezte.

Az U19 korosztályban Gohér Mihály az 5. , Csorba Bence pedig a 15. helyezést érte el.

A hétvégén Ibrányban rendezték a mezőnyversenyeket. Itt ismét Radics Milán szerepelt a legjobban, aki szoros befutóban a 3. helyen ért célba.

Az U19-es kecskeméti sor – bár a győztessel azonos idővel ért célba – a várakozások ellenére lecsúszott a dobogóról. Gohér Mihály itt a 6., Csorba Bence a 7., Csenki Csongor a 16. helyet szerezte meg.

Radics Milán az időfutam után levezet
Fotó: Vígh Attila

– Most következik egy kis pihenő, aztán kiértékeljük az eredményeket, és jöhet a szezon második felvonása, újabb komoly kihívásokkal és remélem dobogós helyezésekkel – nyilatkozta a csapat vezetője Sáfár Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában