Ökölvívás

2019.05.17. 09:41

Folyamatban van Spanyolország meghódítása

A népes mezőnyt felvonultató spanyolországi nemzetközi ökölvívó viadalon Gálos Roland az első mérkőzését megnyerte, így már biztosan érmes. A bajai fiú ma délután egy olasz ellenféllel szemben lép kötelek közé.

Vincze Miklós

Huszonkét ország százharmincnyolc versenyzője méri össze erejét a spanyolországi Castellon de la Planában, a BoxAm nemzetközi versenyen, amelyre magyar küldöttség is utazott, a soraiban a bajai Felsővárosi Mogyi Ökölvívó SE versenyzőjével, Gálos Rolanddal.

A 60 kilogrammos súlycsoportban versenyző Gálos a második versenynapon lépett kötelek közé, ellenfele a 2014-ben ifjúsági Európa bajnoki címet nyert moldáv Dorin Bucsa volt. Gálos egyébként éppen az előző évben hódította el ugyanezt a címet, tehát két ifjúsági Európa-bajnok csapott össze. A mérkőzésen Gálos Roland talán nem élete legjobb produkcióját nyújtotta, de óriásit harcolt a mérkőzésen, és végül győzött, így már biztosan érmes a rendkívül erős mezőnyt felvonultató versenyen.

Mai ellenfele az olasz Cannonico Giuseppe lesz, Gálos a 15 óra 30 perckor kezdődő versenynapon a hatodik mérkőzést vívja meg a kék sarokból. A mérkőzést, akárcsak a moldáv fiú elleni csatáját, az Ökölvívó Szövetség közösségi oldalán élőben is megtekinthetik a szurkolók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában