kézilabda

2019.01.10. 13:29

Kemény Dórára kihagyás vár

Rossz hír a női NB I/B Keleti csoportjában szereplő Kecskeméti NKSE háza tájáról: a hírös városi gárda átlövője, Kemény Dóra egy edzés során sérülést szenvedett, amely bár nem tűnt komolynak, a vizsgálat során kiderült, hogy keresztszalag-szakadása van. A játékost február elején műtik, több hónapig nem léphet pályára.

Borbély Károly

A klub a honlapján azt is közölte, hogy Egervári Petrával közös megegyezéssel szerződést bontottak, így a játékos a tavaszi idényre való felkészülésben már nem vesz részt.

A kecskeméti gárda január 7-én tartotta első edzését, Varga József vezetőedző irányításával. Az első edzőmeccset a Kozármisleny SE ellen játsszák itthon, január 11-én 15 órától. A felkészülés második hetében két találkozó vár a csapatra, január 19-én 11 és 15 órakor lépnek pályára a vendég Mohácsi TE ellen. A harmadik héten utazik a csapat, a Kozármisleny és a Mohácsi TE otthonában szerepel. A bajnoki rajt előtt még további edzőmérkőzések várnak az együttesre, de ezek még szervezés alatt vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában