röplabda

2018.12.06. 20:30

A kalocsai röpis lányok is adományt gyűjtenek

Szombat délután vívják utolsó mérkőzésüket a Kalocsai SE NB II.-es röplabdás lányai. A paprikavárosi csapat a pályára a Tatabányát várja, a tribünről pedig gyermekjátékokat

Mike Szilvia

Nagy célokkal vágott a bajnokságba a Kalocsai SE NB II.-es röplabdacsapata. Szigeti Annáék szerettek volna dobogón végezni, de már látszik, hogy be kell érniük a középmezőnnyel. A tizenkét csapatos tabellán jelenleg 8. KSE utolsó idegenbeli meccsén, Budaörsön 3:1-es vereséget szenvedett, noha a sok hiányzó miatt foghíjas kerettel is megfelelően helytálltak a kalocsaiak.

A KSE-re szombaton 16 órakor sem vár könnyű találkozó, sőt. A szezonzáró hazai mérkőzésen az a jelenleg 3. helyen álló Tatabánya lesz az ellenfél, amely letörte már a listavezető Pécs szarvát is. A vendéglátók célja, hogy ne adják könnyen a bőrüket, és ha lehet, nyerjenek legalább egy szettet az esélyesebb Tatabánya ellen.

Az idény utolsó mérkőzésére a KSE is csatlakozott a MRSZ akciójához, így gyerekjátékokat gyűjtenek a rászoruló családok részére. A Baptista Szeretetszolgálat hagyományos „cipősdoboz-akciójához” csatlakozva, „Adni jó!” jelszóval a kalocsai röpisek szurkolóikkal közösen igyekeznek segíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában