tömegsport

2018.08.27. 12:34

Teljesítették a harmadik távot

Újra „Fuss egy napot!” ultrafutást rendeztek Kecskeméten.

Vincze Miklós

A harmadik állomás dobogósai a férfiak mezőnyében

Forrás: Petőfi Népe

A hétvégén, szombaton rendezte meg a Iustitia Egyesület a „Fuss egy napot!” ultrafutás harmadik állomását a kecskeméti szabadidőközpontban, ezzel a négy állomásból álló versenysorozat harmadik szakaszát is teljesítették azok, akik négy részletben le akarják futni a 24 órát. A hagyományoknak megfelelően 10 órakor rajtoltak el a 6 órás futást vállalók, no meg megszokott kísérőik, az 1, 2, illetve 4 órát teljesítők. Talán az időjárás változékonysága, a fullasztó meleg vagy pedig a másnapi futóverseny volt az oka, de ezúttal a megszokottnál kissé kevesebben álltak rajthoz, ugyanakkor a szervezők örömére több olyan induló is volt, aki erre a hétvégére kétnapos futást tervezett, azaz a szombati ultrafutással melegített a másnapi félmaratonra!

A nap hősei, azaz a 6 órás futam dobogósai:

Férfiak: 1. Kozma Zsolt 69,89 km, 2. Borsos Attila 67,05 km, 3. Szabó Péter 65,97 km.

Nők: 1. Mohácsi Judit 61,45 km, 2. Nagy-Vargáné Fazekas Éva, 50,75 km. A „Fuss egy napot” ultrafutás utolsó szakaszát novemberben rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában