Programajánló

2022.08.25. 12:07

Háromnapos folk-kaland várja az érdeklődőket Baján

Különleges programokkal csábítja a látogatókat a bakai FolkFeszt.

Márton Anna

Forrás: illusztráció

Különleges, Petőfi Sándort idéző kézműves termékek, gasztronómiai különlegességek, vásár és sok-sok kaland, egyedülálló természeti környezet és még több népzene vár a közönségre augusztus 26–28. közt a bajai Tóth Kálmán téren. 

A rendezvény ingyenes, a család valamennyi tagja talál magának tartalmas kikapcsolódási, feltöltődési lehetőséget. A bajai FolkFeszten a népzene városszerte fel-felbukkanó, kicsiknek és nagyoknak szóló mini táncházakkal hívogat, örömzenéléssel vár a város gyönyörű szökőkútja mellett a nagyszínpad, valamint nép­művészek, népi iparművészek kínálják különleges, egyedi portékáikat a kézmű­ves vásáron. Lesz rendhagyó divatbemutató, a gyermekek készségeit pedig hagyományos kézműves-foglalkozásokon pallérozzák. Péntek este fél nyolckor kezdődik a fesztivál megnyitója. Este kilenctől a Fermata Tamburazenekar lép fel, őket követi a Fokos Zenekar. Táncházba invitálja a közönséget ezután éjfélig a Fokos és a Bakator Zenekar. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!